]]>

Arrangement

Ledelse af køn

Køn og ligestilling er ømtålelige emner, men vigtigt for forretningen. Vi vender mulighederne for, hvordan ledelsen får den samlede talentmasse sat i spil.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Til dette morgenmøde stiller vi skarpt på, hvilke nye strategier du og resten af ledelsen kan gribe til for at få sat den samlede talentmasse i spil i virksomheden. Sara Louise Muhr vil give et indblik i, hvorfor det stadig er en udfordring, at der i virksomhederne ikke er ligestilling mellem køn. Sara er lige nu aktuel med en ny bog ’Ledelse af køn’ og vil give en update på den nuværende situation og gøre op med nogle af de gængse fortællinger og forestillinger. Hun vil slutte af med at præsentere løsningsforslag, som kan skabe lige muligheder for mænd og kvinder.

Du kan også møde Mikala Larsen, HR-direktør i Nestlé, der vil give et indblik i Nestlés mangfoldighedsindsats, som de har haft stor succes med. De har set på ligestilling som et element af indsatsen, og har skabt gode resultater uden kønspolitik og kvoter. Du vil høre mere om det uadskillelige makkerpar, diversitet og inklusion, fordi i Nestlé handler diversitet om at få den rigtige kombination af folk, hvor inklusion fokuserer på, hvordan medarbejderne skaber et fællesskab, hvor alle involveres til at bidrage til at performe, drive vækst, skabe innovative løsninger og sikre en bæredygtig konkurrenceevne.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle