]]>

Arrangement

Krisehåndtering i praksis

Deltag i 'Krisehåndtering i praksis', og løs simulerede virkelighedstro krisescenarier fra arbejdslivet. Du får blandt andet erfaring med krisestyring, så du står stærkere i dit første job som nyuddannet.

Hvad handler arrangementet om?

Krisehåndtering i praksis er en simuleringsaktivitet, som består af tre møder. Som deltager er du med i virkelighedsnær simulering af hverdagen i en fiktiv virksomhed. Sammen med studerende fra andre studieretninger skal du over tre møder løse tre scenarier med forskellige problemstillinger, inden de udvikler sig til kriser for virksomheden. Det kan være alt fra #MeToo, hackerangreb til røde tal på bundlinjen og fyringsrunder.

Jeres sammenspil og fagligheder er udgangspunktet for, om I lykkes med at håndtere problemerne med innovative og bæredygtige løsninger. Derfor skal I samarbejde som team og bruge jeres fagligheder aktivt.

De 3 møder er på følgende dage:

  • 23. februar
  • 15.marts
  • 4. april

Krisehåndtering i praksis er en genvej til den stejle læringskurve i dit første job som nyuddannet. Du bliver klædt på til at navigere i en hverdag med hurtige omstillinger og krav om innovative løsninger under et stort tidspres. Det giver dig et forspring i dit næste job og i det første job efter studiet.

Gennem hele simuleringen er der fokus på din faglige og personlige udvikling. Der vil løbende være tid til refleksion og sparring, så du får afdækket dine styrker og svagheder.

Du lærer også, hvordan du skal tackle lignende situationer i fremtiden, mens du introduceres til nye faglige og relationelle værktøjer. Den løbende evaluering styrker din selvforståelse, rolle og indsigt i egne kompetencer, så du får en viden, du kan bruge i hele din karriere.

Som deltager styrker du din profil med nye kompetencer som fx at:

  • planlægge og styre møder med mange interessenter
  • samarbejde i teams på tværs af faggrupper
  • argumentere for dine holdninger og holde fast i dine værdier
  • planlægge og implementere kommunikationsstrategier.

Dækning af transport

Deltagere fra Jylland og Fyn får dækket den billigst mulige transport til og fra København.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle