Arrangement

Juridiske perspektiver på sportens verden

Sportens verden indeholder forskellige juridiske udfordringer. Advokat og specialist i sportsret Adam Ringsby-Brandt giver et indblik i de udfordringer og fortæller, hvordan de konkret bliver løst.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Adam Ringsby-Brandt fra Bertel Rasmussen Advokater kommer og holder et oplæg om sportsret, hvor du kan blive klogere på de juridiske aspekter i en verden, der er præget af såvel stor økonomi, problemer med doping, matchfixing med videre.

Oplægget vil give et indblik i de forskellige juridiske udfordringer, som sportsverdenen vil give anledning til, og hvordan disse kan løses i praksis.

Adam Ringsby-Brandt er uddannet advokat og har stor erfaring med at løse juridiske problemstillinger inden for sporten og er bl.a. formand for Ordens- og amatørudvalget i Dansk Ishockey Union og formand for Disciplinærudvalget i E-sport Danmark.”

Arrangementet er et samarbejde mellem Djøf og Yngre Jurister Fyn. Efter de faglige oplæg inviterer Yngre Jurister Fyn til middag, som medlemmer af Djøf kan tilmelde sig til mod egenbetaling.

Efterfølgende middag arrangeret af Yngre Jurister Fyn

Efter arrangementet er det muligt at deltage i en middag arrangeret af Yngre Jurister Fyn. Middagen afholdes også i Beboerhuset.

Prisen for middagen er 200 kroner for medlemmer af Yngre Jurister Fyn og 300 kroner for ikke-medlemmer.

For tilmelding til middagen, send da en mail til Yngre Jurister Fyns kassér; Mikael Ask B. Christensen på mbc@kielberg.com og indbetal til foreningens konto i Lån & Spar Bank: Reg.nr.: 0400 Konto nr.: 4024361212.

OBS, det er muligt blot at deltage i oplægget, komme senere til middagen eller deltage i begge dele.

Har du lyst til at blive medlem?

Meld dig ind i Djøf her.

Bliv medlem af Yngre Jurister Fyn, ved at sende en mail til formanden, Anders Ulrichsen, Anders.Ulrichsen@krfo.dk med:

  • Oplysninger om arbejdsplads og kontaktoplysninger
  • Indbetaling af 300 kroner (årligt kontingent) til foreningens konto i Fynske Bank: Reg.nr.: 0814 Konto nr.: 3531266098

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle