]]>

Arrangement

Job og karriere i EU's finansielle institutioner

Ansættelser i EU's finansielle institutioner tiltrækker både specialister og generalister fra hele Europa. Hør mere om jobmulighederne på dette onlinemøde.

Online

Hvad handler webinaret om?

En central del af det europæiske fællesskab er det økonomiske samarbejde. Derfor beskæftiger EU rigtig mange europæere i de finansielle organer, hvor opgaverne er mange og diverse. Hvordan kan man som interesseret få ansættelse i to af EU’s store finansielle institutioner, den Europæiske Centralbank og den Europæiske Investeringsbank?

Webinaret indledes ved Per Callesen, direktør i Danmarks Nationalbank og Christian Kettel Thomsen, vicedirektør i Den Europæiske Investeringsbank.

Herefter vil Søren Baier fra den Europæiske Centralbank fortælle om bankens arbejde samt karrieremuligheder, herunder internships, graduate-stillinger og fastansættelser, samt hvilke profiler banken er på udkig efter, når de ansætter medarbejdere.

Efter oplægget om ECB vil Rasmus Laurdisen fra den Europæiske Investeringsbanks kontor i København fortælle om karrieremulighederne i Investeringsbanken samt i den Europæiske Investeringsfond – ligeledes med fokus på, hvilke profiler og kvaliteter de to institutioner efterlyser.

Efter begge oplæg vil der være mulighed for at få besvaret spørgsmål.

Vi afholder også to andre webinarer om om djøferes job-, studie-, praktik- og karrieremuligheder i EU:

Praktisk information

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Den danske Repræsentation i Bruxelles

Europabevægelsen


Se alle