]]>

Arrangement

Forskerfrokost - Anticipation in Times of Innovation: The Future of Law

Arrangementet er et oplæg i forbindelse med Foreningen 'Argument's årlige jura- og techfestival 'Tech Days', hvor du i år kan høre Alexandra Andhov fortælle om fremtidens uklare udsigter, hvad angår den juridiske profession.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom forbi og få fyldt maven med sandwich og hovedet op med tanker, når Foreningen ’Argument’ åbner ballet til den årlige jura- og techfestival med velkomsttale fra dekan, Jacob Graff Nielsen, og et spændende oplæg ved Alexandra Andhov, der er adjunkt i selskabsret. Alexandra vil gå i dybden med aktuelle spekulationer og adressere, hvilke kompetencer de studerende bør efterstræbe, så de kan forberede sig på en dynamisk og innovativ fremtid.

Innovation har haft stor indflydelse på vores liv – både fagligt og privat. Den konstante stræben efter at blive den første og den bedste er nærmest blevet et mantra i den juridisk profession, men hvad betyder det egentlig? Først skal vi have fokus på innovation som et fænomen. Hvad er innovation, og hvordan får vi det til at ske?

Derefter vil vi se nærmere på juraens fremtid inden for rammerne af universitetsuddannelsen. Hvad bør jurastuderende forvente af deres studie og karriere? Hvilke kompetencer bør jurastuderende bestræbe sig på at opnå for at de kan være konkurrencedygtige i et marked, der på nuværende tidspunkt er svært at gennemskue.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle