]]>

Arrangement

Få indblik i de nyeste startups

Savner du nye idéer og løsningsmodeller i dit arbejde? Bliv inspireret af fremtidens startups, når du inviteres med ind som deltager i deres produktudvikling.

Hvad handler arrangementet om?

Du hjælper en virksomhed med at øge deres chancer for at skabe et profitabelt og interessant produkt.

Som ’beta-tester’ får du adgang til prototyper og MVP’er af helt nye startup-produkter i København. Ved at blive inviteret med i udviklingsfasen, får du mulighed for at give virksomheden dybdegående sparring og feedback på konkrete problemstillinger.

Djøf BetaTester er et kombineret koncept:

  • Først får du adgang til produktet og kan afprøve det i dit tempo hjemmefra.
  • Efter testfasen afholdes et møde med virksomheden.

Du kommer til at sidde sammen med de andre professionelle deltagere i en slags fokusgruppe og diskutere produktets forudsætninger. Det kan være markedsmæssige-, tekniske- eller lovgivningsmæssige forudsætninger. Til sidst udarbejder startup-teamet en plan med eksekveringspunkter med udgangspunkt i den sparring, de har fået fra dig og din gruppe.

Tilmeld dig arrangementet og send din første og anden prioritet af den startup, du ønsker at teste, til dk¤djoef¤ckc. Vi kan desværre ikke garantere, at du får din første prioritet i tilfælde af mange tilmeldinger. Du vil modtage en mail med din tildelte startup samt materiale et par dage efter.

Startups du kan teste:

Agendo

Agendo hjælper ledere med at skabe værdifulde 1-1 møder med medarbejdere. Agendo giver  lederen struktur på sin mødeagenda, inspiration til meningsfulde spørgsmål samt gode måder at give og modtage feedback.

CLA Reply

CLA Replys SaaS hjælper administratorer, support, paralegal-ansatte, advokater, revisorer og bogholdere med at håndtere følsomme dokumenter og oplysninger eksempelvis i forbindelse med anti-hvidvask complianceopgaver.

Blocser

Blocser vil være verdens bedste digitale bank-app til freelancere, cross-border workers, udenlandske studerende og andre, der modtager direkte betalinger i stedet for lønsedler.

Boovot

Få en komplet oversigt og gennemgang af dit økonomiske liv tilpasset netop dine behov og de udfordringer, du står overfor. Nå dine økonomiske mål samtidig med, at du får 100% uvildig rådgivning.

Spiir

Spiir er en af Danmarks førende money-apps, som hjælper unge mennesker i Danmark og i Norden med at få bedre styr på deres økonomi.

Om Djøf Business Community

Eventet er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at invitere en gæst med til eventet. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot huske at tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

Djøf Business Community


Se alle