]]>

Arrangement

Er et advisory board noget for dig?

Kom og mød spændende startupvirksomheder og kompetente kandidater.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet handler om at at give dig 

  • som kandidat mulighed for at høre mere om, hvordan du kan komme helt tæt på driften af en virksomhed, og kan bruge og udvikle dine kompetencer og netværk som rådgiver enten i form af et advisory board eller som bestyrelsesmedlem. Du får også mulighed for at møde interesserede virksomheder og måske finde det rette match.
  • som virksomhedsejer eller -leder indblik i, hvilke gevinster et advisory board/bestyrelse kan give, og hvordan det kan sættes i søen. Du får også mulighed for at møde potentielle kandidater, der ikke er professionelle bestyrelsesmedlemmer, men som kan byde ind med en lang række forskellige kompetencer indenfor strategi og HR, og som kan supplere virksomhedens ledere og medarbejdere.

Deltagelse

Du kan deltage, hvis du er kandidat og ejer/leder i en mindre virksomhed og savner viden om virksomhedens drift og strategi

Vi indleder med tre korte oplæg, der giver dig viden og indsigt, der er nyttig, inden virksomheder og djøfere mødes.

Du møder

  • Gry Højklint Schneider, der er medlem af et advisory board i en virksomhed. Gry vil fortælle lidt om, hvad hun har lært, og hvordan det er at træde ind i en virksomhed, der arbejder indenfor et fagligt område langt fra hendes eget, og bringe sine organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer i spil i en ny kontekst helt tæt på virksomhedsledelsen.
  • Klaus Sommer Paulsen er iværksætter og deler sine erfaringer med advisory boards som virksomhedsejer og iværksættermentor.
  • Per Høj Jørgensen er virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland og vil fortælle, hvad man skal være opmærksom på som virksomhed, når man etablerer et advisory board og kommer med gode råd om, hvordan man finder det perfekte match til et advisory board.

Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem Erhvervshus Midtjylland og Djøf.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle