]]>

Arrangement

Ekspertpanel giver sparring til startup

Er du selvstændig eller overvejer at blive det? Kom og få indblik i hvordan forretningsudvikling helt konkret kan gribes an i en privat virksomhed, der arbejder med SaaS B2B løsning, der revolutionerer den måde større virksomheder/organisationer måler omdømme og skaber tillid på.

Hvad handler arrangementet om?

Kom og få inspiration til strategien i din egen virksomhed, når et panel af eksperter og erfarne erhvervsprofiler giver et sparring til virksomheden.

Langt de fleste funktioner i moderne organisationer har effektive KPIer og værktøjer, som hjælper dem med at vurdere resultatet af deres arbejde. Men i Kommunikationsafdelinger har man ingen værktøjer og ”hårde tal” at styre efter.

Virksomheden tilbyder en SaaS B2B løsning, som via automatiserede interviews med reelle mennesker måler virksomheders/organisationers omdømme blandt almindelige borgere, kunder/prospects, og andre interessenter. Resultaterne vises i realtid på et brugervenligt dashboard. Virksomheden ejer IP til det anvendte teknologi og spørgemetode.

 

Samtykke til deling af personoplysninger

Arrangementet har som et af sine primære formål at udvide deltagernes personlige netværk. Når du tilmelder dig et arrangementet hos Djøf, har vi derfor brug for at dele nogle oplysninger om dig med de øvrige deltagere, så I kan få mest muligt ud af arrangementet, og så facilitatorer mv. kan forberede sig bedst muligt. Det er derfor en forudsætning for at for at kunne deltage i arrangementet dine oplysninger. 

Ved tilmelding samtykker du derfor til, at Djøf deler (videregiver) oplysning om dit navn, stillingsbetegnelse og ansættelsessted samt din mailadresse (den, som du har oplyst ved tilmeldingen). 

Oplysningerne vil fremgå af en deltagerliste, som de øvrige deltagere og facilitatore oplægsholdere får udleveret. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger og om tilbagekaldelse af samtykke i Djøfs Privatlivspolitik her. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan fortsætte i netværket/workshoppen, hvis du trækker dit samtykke tilbage.

Når du trykker på tilmeld-knappen samtykker du til, at Djøf må videregive dine personoplysninger som beskrevet ovenfor til de øvrige deltagere og facilitatorer med videre.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle