]]> ]]>

Arrangement

Djøf Advokats studietur til Washington og New York

Oplev magtens centrum og The Big Apple.

Hvad handler arrangementet om?

Tag med Djøf Advokat på studietur til Washington og New York og oplev blandt andet magtens centrum i landet med verdens største økonomi og landet, vi i Danmark har ladet os influere af de sidste mange årtier.

Det er efterhånden ikke et nyt fænomen for danske advokater og advokatfuldmægtige at operere i et internationalt forretningsmiljø og at interagere med omverdenen.

USA er af vores statsminister for nyligt udråbt som værende én af vores vigtigste allierede, og når der kigges på, hvor mange danske virksomheder der har etableret sig i USA og vice versa, kan der ikke herske tvivl om, at samhandlen mellem landene også er essentiel for Danmarks økonomi.

Washington må beskrives som værende magtens centrum, og byen huser da også Det Hvide Hus, Kongressen, Højesteret og flere ministerier.

New York er et yndet mål for danske advokater og advokatfuldmægtige at søge hen for enten at videreuddanne sig eller i form af udstationering på et amerikansk advokatkontor. Derudover taler byens meritter vist for sig selv.

Djøf Advokat har derfor den store glæde at kunne tilbyde sine medlemmer en studietur til Washington og New York i perioden fra lørdag den 16. november til søndag den 24. november 2019 med hjemkomst sent søndag aften.

Introduktionsaften

Inden afrejsen afholder Djøf Advokat en introduktionsaften, hvor det fulde program for studieturen vil blive præsenteret, og der samtidig vil være god mulighed for at lære hinanden at kende inden afrejse.

Din pris for turen

Deltagerbetaling for studieturen er 5.995 kr. og dækker fly fra København til Washington med SAS, syv overnatninger på firmandsværelse på et godt hotel, en god velkomstmiddag, et fuldt og tætpakket fagligt program med besøg hos en række prominente virksomheder og aktører og hjemrejse med fly fra New York til København med SAS.

Begrænset antal pladser

Studieturen er for medlemmer af Djøf Advokat, og tilmeldingen åbner fredag den 4. oktober kl. 10.00.Der er 25 pladser, der fordeles efter først til mølle-princippet.

Dit udbytte af turen

Djøf Formålet med studieturen er at sikre deltagerne meritgivende efteruddannelse til advokatuddannelsen af højeste faglige niveau samt at give deltagerne et detaljeret indblik i den unikke amerikanske forretningskultur, hvordan man begår sig på det amerikanske marked, samt hvordan man bedst muligt bliver sine klienters fortrolige og kompetente rådgiver i amerikanske sammenhænge.

Gennem Djøf og Djøf Advokats stærke netværk har vi sikret, at vi kan tilbyde deltagerne et højt fagligt udbytte, ligesom vi vil sikre, at deltagerne får en bred introduktion til relevante virksomheder.

Kursuspoint

Djøf Advokat udsteder kursusbevis for deltagelse i såvel studieturen som introduktionsaftenen. Det samlede program forventes at andrage minimum 21 x 45 min. 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle