]]>

Arrangement

De fem tankefælder i arbejdslivet - og hvordan vi slipper ud af dem

Hvis du også synes du har brug for nye værktøjer til at håndtere en kompleks hverdag med svære udfordringer og relationer er denne workshop noget for dig. Vi sætter spot på tankefælder vi falder i som gør det sværere at yde og nyde optimalt og tilbyder et sæt nøgler til at låse fælden op.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Igennem oplæg, refleksioner og sjove øvelser, vil denne workshop give et forskningsbaseret indblik i – og udfordre - vores instinktive hang til at skyde genvej, og slå ”autopiloten” til, når vi skal forholde os til andre mennesker, og til mere eller mindre komplekse situationer i vores arbejds- (og privat) liv.

Genvejene er ofte nyttige og sparer os energi, men i en kompleks verden, kan autopiloten føre til uhensigtsmæssige reaktioner, og så bliver genvejene til tankefælder. For eksempel, når vi meget hurtigt danner os en mening uden at have alle fakta; når vi er helt sikre på at have ret, og på at andre tager fejl - eller når vi holder os tilbage fra at sige noget, fordi vi er bange for at gå imod strømmen.

Workshoppen er for ledere, medarbejdere og alle andre, der gerne vil blive bedre til at tage lederskab i deres eget (arbejds-)liv.

Workshoppen tager udgangspunkt i Jennifer Garvey Bergers seneste bog ”Unlocking Leadership Mindtraps”, som er oversat af workshoppens facilitator, Hanne Pilegaard, og er udkommet på forlaget ContentPublishing 1. august 2019 med titlen: ”Mindtraps: Lederskabets 5 tankefælder i kompleksitet”.

Workshoppen indeholder:

  • Introduktion til de 5 tankefælder (Simple historier, Vishedsfælden, Kontrolfælden, Konsensusfælden og Egofælden)
  • Praktiske øvelser, dialog og refleksion – hvornår falder jeg selv – og andre - i tankefælderne?

  • Hvordan kan jeg slippe ud af tankefælderne?

  • Hvordan kan jeg bruge dette i mit eget liv?

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle