]]>

Arrangement

Danmark har talent - hvordan får finansbranchen øje på dit?

Mød de HR-folk, der skal ansætte dig i finansbranchen. Hvad er den bedste adgang til ønskejobbet i finans? Hvordan får du synliggjort dit cv mellem alle andres? Hvilke opgaver skal du være med til at løse? Og hvordan kommer du bedst muligt igennem nåleøjet hos de rekrutteringsansvarlige?

Hvad handler arrangementet om?

Vi zoomer ind på finansbranchen, og du møder virksomheder inden for forsikring, bank og pension. Der er mange spændende job at søge – både for dig, der allerede er i branchen, og dig der godt kunne tænke dig at komme ind i branchen. Og der er rift om de gode hoveder, men konkurrencen om de attraktive jobs kan også være skarp. Din ansøgning skal derfor kunne differentiere sig i mængden for at fange deres nysgerrighed.

Vi har inviteret 5 rekrutteringsansvarlige, der giver deres bud på, hvilke krav og forventninger de har, når de ansætter nye medarbejdere.

Du får indsigt i, hvilke opgaver der skal løses og gode tips og tricks til ansøgningsprocessen, så der er størst mulig chance for, at netop du bliver inviteret til samtale.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle