]]>

Arrangement

Cirkulær økonomi - fra teori til handling

På dette webinar kan du lære, hvad cirkulær økonomi er, hvordan man arbejder med cirkulær økonomi på danske arbejdspladser, og så udforsker vi cirkulær økonomi, som en model for organisations- og forretningsudvikling.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Cirkulær økonomi efterspørges på alle arbejdspladser. Modellen er fundamentet for den bæredygtige måde at arbejde på. Webinaret giver dig viden om og indblik i, hvordan du gør i praksis. 

Mød Steven Møller og Nicholas Mohr Krøyer der, i forløbet Grøn Cirkulær Omstilling, hjælper 400 virksomheder med at gå fra cirkulær teori til reel omstilling. Vi sørger for, at du bliver klogere på, hvor du kan indhente mere viden og flere brugbare indsigter om dagens tema.

Via best practice, cases og oplæg fortæller vi dig, hvordan du konkret arbejder med cirkulær økonomi. Vi tager udgangspunkt i to virksomhedscase, fra henholdsvis Hjortkær Maskinfabrik og fra Aluproff.

Hjortkær Maskinfabrik

Hjortkær Maskinfabrik leverer slamafvandingsanlæg til en lang række skandinaviske kommuner, og tilbyder innovative og cirkulære løsninger i en konservativ branche. Direktør Alf Simonsen stod med udfordringen - "Hvordan kan cirkulær økonomi gøres til det oplagte valg for kunderne – for deres eget bedste?". 

Aluproff

Aluproff arbejder til dagligt målrettet og struktureret på at reducere sine negative indvirkninger og forstærke sit positive bidrag til den bæredygtige udvikling, således at der skabes meningsfuld vækst på flere bundlinjer. For direktør Thomas Trads Hansen handler det om - "En fortælling om, at skabe en cirkulær økonomi - og om at gøre ting ordentligt, med fokus på flere bundlinjer".

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

CSR Forum


Det faglige indhold er skabt i samarbejde med foreningen CSR Forum, som i over 17 år har været det fortrukne samlingspunkt for CSR/ESG/SDG Professionals.

Se alle