]]>

Arrangement

Bliv ansat ved en EU-mission

En vej til karriere i EU kan være en kontraktansættelse i en af EU's mange missioner.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Hvis du vil bidrage til løsningen af EU's opgaver med civil krisestyring i Afrika, Mellemøsten eller Østeuropa sammen med generalister og eksperter fra alle EU's medlemslande, så kunne en kontraktansættelse i en af EU's civile krisestyringsmissioner (CSDP) måske være noget for dig. På den måde får du en fod indenfor i EU, og du får mulighed for at prøve dine egne evner og grænser af inden for international krisestyring.

Dette webinar er for dig, der brænder for en international karrierevej og enten allerede har minimum et par års erfaring eller mere (fx med kommunikation, økonomi, jura, indkøb, it, HR, logistik, facility management med videre) eller bare er nysgerrig på at høre mere om endnu en vej til at arbejde for EU.

Du hører nærmere om mulighederne, krav til ansøgning og interviews samt ikke mindst om, hvordan det er at arbejde i en CSDP-mission.

Marie Aasøe, tidligere Head of Mission Support og Chief of Staff ved EUMM i Georgien og Matthias Gamrath, nuværende Procurement Officer, i EUCAP Somalia fortæller om arbejdet i en CSDP-mission og vejen derind som direkte kontraktansat.

 

Bemærk: Webinaret vil ikke indeholde specifik information omkring udsendelse (sekundering) til CSDP-missioner. Det handler specifikt om kontraktansættelser, typisk inden for administrative funktioner.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle