]]>

Arrangement

Bliv klogere på EU's handelspolitik

Djøf Belgien inviterer til masterclass om EU's handelspolitik. Her giver vi dig et unikt indblik i det vigtige policyområde, hvis betydning senest er blevet understreget i forbindelse med brexit-forhandlingerne.

Online

Hvad handler webinaret om?

EU’s fælles handelspolitik kan siges at være den eksterne overbygning på EU’s indre marked, og handelspolitikken fokuserer på at skabe optimale globale betingelser for det europæiske erhvervsliv, herunder danske virksomheder. Men hvordan er den organiseret? Hvordan er dynamikkerne i forhandlingerne om internationale handelsaftaler? Og hvordan ser det ud med Danmarks indflydelse?

Disse tre og mange flere spørgsmål vil vi forsøge at få besvaret, når vi inviterer handelspolitisk ambassadør Søren Kelstrup fra Udenrigsministeriet til at guide os igennem en god times masterclass om emnet.

Vi vil også runde de store linjer i EU’s handelspolitik, hvis betydning senest er blevet understreget i forbindelse med brexit-forhandlingerne.

Praktiske informationer 

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom.
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 16.45 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 17.00.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle