]]>

Arrangement

Bæredygtighed som karrierevej - drømmer du om et grønt job?

Start din dag med et grønt morgenmøde, og hop med på den grønne karrierevej. Fremtiden er grøn og der er job.

Hvad handler arrangementet om?

Dagens særlige emne er Verdensmål nr. 11 Bæredygtige Byer og lokalsamfund. I FNs beskrivelse står der: ”Vi skal gøre byer, lokalsamfund, og bosættelser inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige.” Netop verdensmål nr. 11 er med til at skabe mange nye Djøf job. Vi kommer ind på hvordan du med dine kompetencer kan bidrage.

Hør hvad man arbejder med i et grønt job og hvordan virksomheder arbejder strategisk med grøn omstilling – og vigtigst af alt, kom og tal med dem. De vil gerne møde djøfere.

'Grøn vækst kan skabe op til 42.000 nye grønne job i Greater Copenhagen i 2035 i forhold til i dag.' – Kilde: Gate 21 

Flere og flere virksomheder har netop fokus på CO2 -reducering, bæredygtighed, energieffektivitet og miljøvenlige tiltag som en del af deres vision eller forretningsgrundlag mod en mere grøn profil.

Job, bæredygtighed og ansvar – går hånd i hånd. Der er meget stort politisk bevågenhed og mange nye job til djøferne. Men vi skal i gang med de grønne initiativer, der skal gøres noget nu og du kan være med.

Vi har inviteret virksomheder, som alle arbejder med grøn omstilling. Hør hvilke jobmuligheder, der er for en djøfer og benyt lejligheden til at blive klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Mød virksomhederne og eksperter med en grøn profil fra:

  • Impactful Jobs
  • Albertslund Kommune
  • Rambøll Management Consulting
  • Copenhagen airport
  • Nordicsustainability

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle