Arrangement

Alternativet til flyrejser - en bæredygtig rejsepolitik

Grønne gå hjem-møder. Alle kan gøre en forskel. I aften sætter vi fokus på et af de områder, hvor virksomheder kan gøre en stor forskel og medarbejdere kan begynde at stille krav.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Et voksende antal af private virksomheder og offentligt ansatte skal med jævnlige mellemrum på forretningsrejse udenlands. Billige flybilletter gør det muligt at deltage i en konference om formiddagen og være hjemme hos familien om aftenen. Men rejsefeberen har en pris: Flyvning er langt den mest klimaskadelige transportform, og der er ingen tegn på, at luftfarten kan blive grøn indenfor den nærmeste fremtid.

Forskerne er enige: Hvis vi skal begrænse klimaforandringerne, skal der hurtigt skæres ned i vores samlede CO2 -forbrug. Flyrejserne er derfor et oplagt sted for at komme i gang med den grønne omstilling. Men hvad gør man på arbejdspladser, hvor flyrejser ikke bare afhænger af et personligt valg? Skal det være lederen, der går foran med godt eksempel, og hvordan kan vi som ansatte, hver især, være med til at skabe en forandring?

Disse spørgsmål og flere til forsøger vi i samarbejde med jer at komme med svar på, når vi inviterer til første møde i rækken af grønne gå hjem-møder.

Grønne gå hjem-møder er en møderække, der sætter fokus på, hvordan du kan skabe en forandring til fordel for klimaet på din arbejdsplads. Dette er det første møde. Møde to er allerede planlagt, og du kan tilmelde dig her: En bæredygtig kantine på menuen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle