Djøf

Djøfs digitale case competition

En case competition er for dig, som vil bruge din viden og erfaring til at udarbejde holdbare løsninger på en digtal case platform.

Digital platform til caseløsning

Djøfs digitale case competitons foregår anonymt online på en platform, hvor du vil arbejde sammen med en gruppe studerende fra andre studieretninger om at løse en case. For at sikre anonymitet under casearbejdet inddeles I først i jeres grupper, når casen udleveres på platformen.

Læs mere om PeerPilot, virksomheden bag platformen, og hvordan den bruges af store virksomheder og organisationer, når de rekrutterer.

Casearbejde hjemme hos dig selv

Hele casen afholdes digitalt på en platformen, som fører dig og din gruppe igennem processen for caseløsning. Det betyder, at du udvikler professionelle digitale kompetencer. Du får:

  • Erfaring med en caseplatform, der bruges af store virksomheder og organisationer, når de rekrutterer.
  • Erfaring med forretningsudvikling.
  • Erfaring med at arbejde på en interaktiv digital platform.
  • Stærk erfaring du kan trække på under studiet, til eksamen og når du skal lande jobbet.
  • Kompetencer inden for strategiudvikling og digital opgaveløsning.

Vi sørger for mad og drikke leveret direkte til din dør undervejs i casearbejdet (mere information følger).

Sådan deltager du

Næste digitale case competition afholdes i foråret 2019. Hold øje med denne side i februar 2019 for mere information.

Vinder 2018

Case competition om platformsøkonomi 

Til Djøfs første digitale case competition den 20. og 21. november 2018 havde deltagerne 48 timer til at komme med et bud på, hvordan Djøf som casevirksomhed kan være med til at sikre lønmodtagernes interesser på fremtidens danske arbejdsmarked, hvor platformsøkonomi vinder frem.

Casen

Der er mange år til deltagerne af case competitionen om platformsøkonomi skal på pension. En af konsekvenserne ved platformsøkonomiens indtog er, at de måske ikke har nogen betydelig opsparing, når de engang trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Dette kan i hvert fald være tilfældet, hvis den traditionelle fastansættelse bliver udskiftet med freelance- og projektansættelser.

Denne udvikling kan derudover rejse spørgsmålet, om faglige organisationer kan varetage vores interesser i samme omfang? Der er ting, det kan betale sig at dele, men det er ikke sikkert, at de vil dele hverken SU, pension, ferie eller andre goder og vilkår i platformsøkonomiens navn. Det er den slags scenarier for fremtidens arbejdsmarked, som deltagerne fik chancen for at dæmme teoretisk op for i Djøfs digitale case competition.

Djøfbladet

Her er de brancher, hvor du tjener mest – og mindst

Der er højere løn i at være skarp til tal end i at være god til ord. Derfor er der også massiv økonomisk forskel på, om man som djøfer arbejder i en bank eller i en medievirksomhed. Se hvilke djøf-brancher der giver den højeste og laveste gennemsnitsløn.

Foto: Peter Klint/Ritzau Scanpix
Djøf blog

It takes three to tango

SU- og fremdriftsreformen understreger, at der er tre aktører bag gode uddannelser: Den studerende, uddannelsesinstitutionen og arbejdsgiverne. Det fordrer et hidtil uset samspil kombineret med evnen til at se muligheder og kende sine begrænsninger.


Wenche Marit Quist
Wenche Marit Quist
Forsknings- og uddannelsespolitisk chef