Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Velkommen til Djøf Advokat

Djøf Advokat varetager interesserne for advokatfuldmægtige og advokater. Vi dyrker det særlige fællesskab blandt vores medlemmer via faglige og sociale arrangementer og internationale aktiviteter.

Rasmus Thingholm foran murstensvæg

Djøf Advokat byder velkommen

Djøf Advokat varetager interesserne for ansatte advokatfuldmægtige og advokater, uanset om de er ansat i advokatbranchen, erhvervslivet eller i organisationer med videre. Vi dyrker også det særlige fællesskab blandt vores medlemmer ved blandt andet at tilbyde en lang række af faglige og sociale arrangementer og internationale aktiviteter

Djøf Advokat er en delforening i Djøf. Vores højeste myndighed er Djøf Advokats repræsentantskab, mens Djøf Advokats bestyrelse har ansvaret for den overordnede daglige politiske ledelse. Djøf er en politisk uafhængig og medlemsstyret organisation.

Som medlem af Djøf har du Danmarks stærkeste netværk til din rådighed. Både blandt de ca. 2.900 advokatfuldmægtige og advokater i Djøf Advokat, men også blandt de mange kompetente medlemmer af Djøf.

Stå endnu stærkere med Djøf Advokat

Djøf Advokat er det naturlige valg for advokater og advokatfuldmægtige, der ønsker indsigt i forandringer, der påvirker advokatbranchen.

Rasmus Thingholm
Advokat, NCC Property Development Danmark
Formand for Djøf Advokat
Medlem af Djøf siden 2010
Studerende kvinde bibliotek retssagsprøven

Bestå retssagsprøven

Er du klædt på til retssagsprøven? Hvis ikke, kan du blive det her.

Guide til retssagsprøven

Følg Djøf Advokat

Følg med i Djøf Advokats aktiviteter både på Facebook og Instagram. 

Djøf advokat på Facebook          Djøf Advokat på Instagram