Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Djøf Advokat Akademiet

Få en forsmag på livet som advokatfuldmægtig og advokat, allerede mens du befinder dig på jurastudiet.

Fra jurastuderende til advokat

Akademiet skal give fremtidens advokatfuldmægtige og advokater, som i dag læser på landets universiteter, indblik i livet som advokatfuldmægtig og advokat samt inspirere dem til at forfølge advokatdrømmen.

Målsætningen er, at Djøf Advokat Akademiet gennem et bredt udbud af faglige og sociale arrangementer, foredrag og gå hjem-møder bliver det foretrukne mødested for Djøf Advokats fremtidige medlemmer, som ønsker et stærkt og fagligt funderet netværk, og som drømmer om at forfølge en advokatkarriere.

Arrangementerne i Djøf Advokat Akademiet har alle det til fælles, at de enten skal give de jurastuderende på kandidatuddannelsen et unikt og anderledes indblik i advokatbranchen, belyse hverdagen som advokat på tværs af brancher og sektorer eller give de studerende nye og konkrete værktøjer, som klæder dem på til en stilling som advokatfuldmægtig.

Akademiets arrangementer er åbne og gratis for alle jurastuderende på kandidatuddannelsen, som er medlemmer af Djøf. Der er kun arrangementer for Djøf Advokat Akademi i foråret og efteråret.

For Djøf Advokat er håbet naturligvis, at en overvejende del af de studerende efter deres studietid beslutter sig for at gøre karriere som advokater, men samtidig vil vi også gerne motivere dem til at engagere sig i kollegiale sammenhænge og faglige netværk.

Rasmus Thingholm, advokat og formand for Djøf Advokat

Yderligere interesse

Djøf Advokat Akademiet faciliteres af Djøf Advokat, som varetager interesserne for mere end 2.900 ansatte advokatfuldmægtige og advokater, og uanset om de er ansat i advokatbranchen, erhvervslivet, organisationer med videre.

Djøf Advokat Akademiets arrangementer i København planlægges og afholdes af et lokalt akademiudvalg bestående af frivillige jurastuderende fra Københavns Universitet samt repræsentanter fra Djøf Advokat.

Ved spørgsmål eller interesse for Djøf Advokat Akademiet kan der rettes henvendelse til Djøf Advokats bestyrelse på djoefadvokatbestyrelse@djoef.dk