]]> ]]>

Djøf blog

Start på at netværke (det er super nemt)

Læs hvorfor det er en god ide at komme i gang med LinkedIn så tidligt som muligt.

Af Tom Hedegaard

Som studerende vil du møde rigtig mange spændende mennesker, som senere kan vise sig at være yderst relevant at have i dit online netværk – altså på LinkedIn. Du kan med andre ord ikke gå for tidligt i gang med at ’connecte’ med de mennesker du møder på studiet, men også i private sammenhænge.

For hvem ved. En dag står du måske og kunne bruge netop den viden vedkommende har, fordi han eller hun eksempelvis er ansat i lige netop den virksomhed hvor du gerne vil arbejde. Eller måske er du ligefrem så heldig, at du bliver anbefalet til et job, fordi en person fra dit netværk kan se, at du har den helt rette profil ift. det job de skal have besat. Dette er nogle af de fordele vi indimellem hører fra medlemmer, men de potentielle fordele er mange flere.

Start med at gå ind på LinkedIn og opret din profil, og udfyld den med alt det grundlæggende, herunder billede. Så kan du altid fylde på, rette til, og gøre den mere lækker med tiden. Jeg synes egentlig LinkedIn viser det meget godt selv.

Ses på LinkedIn.

the

Tom Hedegaard

Chefkonsulent

Stoppede i Djøf april 2020

Lad os dele vores viden og erfaring. Jeg starter ud, da jeg i mit daglige arbejde er i kontakt med mange djøfere. Det giver mig forudsætningerne for at bidrage med mine perspektiver – og jeg vil gøre det i en fri tone.

Mit håb er, at du som læser er frisk på at gå i dialog.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.