Djøf blog

Tillykke med jobbet – har du styr på kontrakten?

Ny kontrakt hjemmeside for privatansatte på djoef.dk

Af René Óli Rasmussen

Ny kontrakt hjemmeside for privatansatte på djoef.dk

 

På djoef.dk finder du nu Djøfs nye kontrakt hjemmeside for privatansatte. Her kan du se, hvad din retstilling for forskellige ansættelsesvilkår er - og hvad Djøf råder dig til at forhandle om. Rådene på hjemmesiden er bygget op om, hvad din kontrakt skal indeholde. Det betyder, at du nu kan tjekke om din nye (eller nuværende) kontrakt lever op til mindstekravene, samt se hvilke realistiske forbedringspunkter Djøf forslår. Du kan på den måde prioritere hvad, der lige netop er relevant for dig at gå videre med i forhandlingen af dine ansættelsesvilkår.

 

På hjemmesiden kan du også se hvordan den typiske kontrakt for en djøfere i det private ser ud. 

 

Besøg kontrakthjemmesiden her  

rra

René Óli Rasmussen

Chefkonsulent

Jeg blogger her om min hverdag i Djøf. En hverdag hvor jeg forhandler med arbejdsgivere, rådgiver medlemmer om ansættelsesvilkår og underviser i lønforhandling. Omdrejningspunktet er dit arbejdsliv, og bloggen er mit indspark til at sende nogle gode råd videre.

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.