]]>

Djøf

Aktivitetspuljen - skab det du står og mangler

Dyrk det faglige, styrk det sociale og få nye kompetencer til dit cv ved at skabe interessante aktiviteter for dig og dine medstuderende.

Giv din idé luft under vingerne

Som medlem kan du bruge aktivitetspuljen til at skabe det arrangement, du står og mangler. Uanset om du ønsker mere faglig dybde, praktisk erfaring eller et mere levende studiemiljø.

Når du planlægger din aktivitet, udbygger du på samme tid dit cv med værdifulde projektleder kompetencer. Aktivitetspuljen giver dig også mulighed for at udvide dit faglige og sociale netværk – både inde og ude for studiet.

Nørd din faglighed. Sæt fokus på trivsel. Eller dyrk job og karriere. Vores netværkspiloter står klar til at gøre din idé til virkelighed. Og nu har du også mulighed for at gøre det digitalt.

Brug aktivitetspuljen til at sætte fokus på det, som du og dine medstuderende har brug for – og få et mere levende, fagligt og interessant studiemiljø.

Det kan ultimativt ende med at kaste et studiejob af sig – det gjorde det for mig.
Oliver, 1. semester, Cand. Merc.
Oliver, 1. semester, cand. merc.

Temaer for aktivitetspuljen

Når du ansøger aktivitetspuljen, skal din aktivitet matche et af følgende temaer.

  • Fællesskab og trivsel – Sæt fokus på det gode studieliv med arrangementer om fx study-work-life-balance, trivsel eller en aktivitet, der styrker fællesskabet på dit studie eller universitet.
  • Job og karriere – Kom tættere på jobbet med fx et virksomhedsbesøg eller en workshops om at afklare dine kompetencer og jobmuligheder.
  • Aktuelle samfundsløsninger – Sæt fokus på, hvordan vi skaber nye løsninger på vores samfunds mange problemstillinger. Det kan være om alt fra ligestilling, klima og grøn omstilling til teknologi, demokrati og retssikkerhed.
  • Fra teori til praksis – Udbyg dine faglighed og praktiske kompetencer med workshops, case competitions eller andre interessante arrangementer, hvor din faglighed kommer i spil.
Det er din unikke mulighed for at skabe mere fællesskab. Vil du være med?
Julie, 5. semester, psykologi og kommunikation
Julie, 5. semester, psykologi og kommunikation

Lidt om det praktiske

Inden du søger hos aktivitetspuljen, skal du kunne sætte kryds ved nogle få retningslinjer.

Vær opmærksom på, at dit arrangement:

  • skal stemme overens med Djøfs værdier og være partipolitisk neutralt
  • skal være åbent for medlemmer af Djøf
  • bliver prioriteret, hvis det kun er for medlemmer af Djøf
  • og alt materiale til arrangementet skal have Djøfs logo, og Djøf skal stå som co-host på sociale medier
  • kan få 250 kr. pr. deltager, når det kun er for medlemmer af Djøf. Ønsker du at åbne det for andre, kan du maks. få 100 kr. pr. deltager. Deltagere, der ikke er medlem af Djøf, modtager opkald med tilbud om medlemskab.

Derudover står Djøf for tilmeldingerne, så du kan fokusere på dit arrangement.

3 trin fra idé til virkelighed

Find et tema for dit arrangement.

Send din ansøgning til aktivitetspuljen.

Din lokale netværkspilot tager kontakt til dig.

Det bedste er at se teori fra studiet blive foldet ud i praksis af personer fra erhvervslivet.
Anna, 5. semester, Jura
Anna, 5. semester, jura

Dine netværkspiloter

Vores lokale netværkspiloter er din faste sparringspartner. Dit kender dit studiested og din studieby. Og de har stor erfaring med at skabe arrangementer på dit universitet. 

Brug dem til at finde de rette lokaler, oplægsholder, markedsføring eller planlægge indhold, program og evt. forplejning. De står klar til rådgive dig, hvis du får brug for det. 

Find din lokale netværkspilot:

Pauline Solberg
dk¤djoef¤pso

Mikkel Westh

31 18 53 37
dk¤djoef¤mwj

Pauline Solberg
dk¤djoef¤pso

 

Benedicte Christiansen

31 12 32 17
dk¤djoef¤bch

Channette Feldt

53 60 66 83
dk¤djoef¤chf

Astrid Ry Vestergaard

31 53 74 73
dk¤djoef¤asv

Jonas Niclas Haase

31 69 22 48
dk¤djoef¤jnh

Gülnaz Yücel

31 77 84 21
dk¤djoef¤gyu

Djøf days - vil du med?

Djøf days er en række arrangementer til dig, som du kan få adgang til, når du laver arrangementer mm. og aktiviteter med midler fra Djøf Studerendes Aktivitetspulje. Vi samler jer fra hele landet tre gange om året, forskellige steder i landet, hvor I mødes til fællesskab, faglighed, inspiration, fejring og oplevelser sammen. Læs om arrangementerne nedenfor.

Årets Djøf days

Arrangementsprisen, 12, maj 2023

Til arrangementsprisen fejrer vi årets bedste arrangementer i studieåret 2022/23. Her får du faglige oplæg med inspiration til dine egne arrangementer og naturligvis oplæg fra de nominerede. Vi slutter dagen af med en prisoverrækkelse, middag og gallafest. 

Kontakt

For at deltage i Djøf days skal du være medlem af Djøf Studerende. 
Arrangementsprisen er forbeholdt medlemmer af Djøf Studerende, som har lavet arrangementer og aktiviteter mm. med midler fra Aktivitetspuljen. Hvis du har spørgsmål eller har ideer til dagene, er du velkommen til at kontakte Anders-Christian Jensen.

Arrangementer

Se alle arrangementer