KU
09.11.2016

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværkets co-pilots på com,gmail,djoef.frivillig og følg dem på Facebook

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Jobsamtale Bootcamp, Skat for dummies med flere. Vi holder også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På KU har vi tre medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i en af dem, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Frederik Rode Gjølby    

Frederik Rode Gjølby
28 25 65 63
dk,djoef,frg


Sylvester Galsgaard
   

Sylvester Galsgaard
60 71 28 42
dk,djoef,sga

 

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anne-Sofie eller Julie for mere information. 


Anne-Sofie Lilly Kaiser

 

Anne-Sofie Kaiser
28 49 45 43
dk,djoef,alkJulie Eresia Aavild

 

Julie Aavild
26 84 78 39
dk,djoef,jea

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener.

 

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

Forenede Jurister

Forenede Jurister er en partipolitisk neutral studenterorganisation, hvis mål er at repræsentere de jurastuderendes interesser i alle politiske sammenhænge.

Jens Guldager, guldagerjens@gmail.com 

Besøg Forenede Juristers facebookside

Politrådet

Politrådet er det studenterpolitiske fagråd på økonomiuddannelsen og de studerendes chance for at få medindflydelse på deres eget studie. Politrådet har repræsentanter i bl.a. studienævnet, institutrådet, akademisk råd, og i Studenterrådet.

Bjarke Dahl Mogensen, bjarkedahl@hotmail.com

Besøg Politrådets hjemmeside