]]>

Djøf

Københavns Universitet

På KU møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Vær også med til at arrangere aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Har du lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed og sjove sociale aktiviteter? Så kan du være med i et nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet og vejen til arbejdslivet. Tag fat i din lokale netværkspilot Erika dk¤djoef¤edb.

Du kan også blive en del af vores netværk for eventudviklere, kontakt netværkets facilitator Benedicte dk¤djoef¤bch.


Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Jobsamtale Bootcamp, Skat for dummies med flere. Vi holder også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På KU har vi medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem. 

Har du en god ide til et arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Mikkel eller Pauline for mere information.

Mikkel Westh Jepsen

31 18 53 37 | dk¤djoef¤mwj

Pauline Solberg

Tlf. | dk¤djoef¤pso