Djøf

Københavns Universitet

På KU møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Vær også med til at arrangere aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværkets co-pilots på djoef.frivillig@gmail.com og følg dem på Facebook

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Jobsamtale Bootcamp, Skat for dummies med flere. Vi holder også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På KU har vi fire medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Frederik og Sylvester, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Frederik Rode Gjølby

Frederik Rode Gjølby
28 25 65 63
frg@djoef.dk
Sylvester Galsgaard

Sylvester Galsgaard
60 71 28 42
sga@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anne-Sofie eller Julie for mere information. 

Anne-Sofie Lilly Kaiser

Anne-Sofie Kaiser
28 49 45 43
alk@djoef.dk
Julie Eresia Aavild

Julie Aavild
26 84 78 39
jea@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener.

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

Forenede Jurister

Forenede Jurister er en partipolitisk neutral studenterorganisation, hvis mål er at repræsentere de jurastuderendes interesser i alle politiske sammenhænge.

Jens Guldager, guldagerjens@gmail.com 

Besøg Forenede Juristers facebookside

Politrådet

Politrådet er det studenterpolitiske fagråd på økonomiuddannelsen og de studerendes chance for at få medindflydelse på deres eget studie. Politrådet har repræsentanter i bl.a. studienævnet, institutrådet, akademisk råd, og i Studenterrådet.

Bjarke Dahl Mogensen, bjarkedahl@hotmail.com

Besøg Politrådets hjemmeside

Djøfbladet

Lykkekursus for studerende slår alle rekorder

En fjerdedel af alle bachelorstuderende på eliteuniversitetet Yale i USA fulgte sidste semester et kursus, hvor de lærte, hvordan de kunne blive mere lykkelige. En dansk rektor og en psykolog er ikke overraskede over efterspørgslen.

Foto: Michael Marsland, Yale
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent