]]>

Djøf

Københavns Universitet

På KU møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Vær også med til at arrangere aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med til at starte et engageret netværk op på KU, så tag fat i din lokale netværkspilot Jesper, dk¤djoef¤jhh.   

Du kan også blive en del af vores netværk for eventmagere.

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Jobsamtale Bootcamp, Skat for dummies med flere. Vi holder også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På KU har vi medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem. 

Har du en god ide til et arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Helle eller Jesper for mere information.

Jesper Hølge-Hazelton

42 71 78 30 | dk¤djoef¤jhh

Helle Dyhr

31 18 63 07 | dk¤djoef¤hdy

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener.

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

Forenede Jurister

Forenede Jurister er en partipolitisk neutral studenterorganisation, hvis mål er at repræsentere de jurastuderendes interesser i alle politiske sammenhænge.

Jens Guldager, guldagerjens@gmail.com 

Besøg Forenede Juristers facebookside

Politrådet

Politrådet er det studenterpolitiske fagråd på økonomiuddannelsen og de studerendes chance for at få medindflydelse på deres eget studie. Politrådet har repræsentanter i bl.a. studienævnet, institutrådet, akademisk råd, og i Studenterrådet.

Bjarke Dahl Mogensen, bjarkedahl@hotmail.com

Besøg Politrådets facebookside