Djøf

Copenhagen Business School

På CBS møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværkets co-pilots på djoef.frivillig@gmail.com og følg dem på Facebook.

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som "Jobsamtale Bootcamp", "Skat for dummies" med flere. Der bliver også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På CBS har vi fire medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Oliver, Sema og Louise, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.Oliver Jacobsen
31 21 75 50
olj@djoef.dk

Sema Yüksel
Sema Yüksel
27 83 58 82
sey@djoef.dk

 

Louise Kaa
24 91 07 46
lka@djoef.dk

Har du en god idé til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anne Kathrine for mere information. 

Anne Kathrine Kjær Bruun           Anne Kathrine Kjær Bruun
31 65 08 52
akb@djoef.dk

 

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

CBS Sport

Djøf samarbejder med CBS Sport, der er en lokal sportsforening på CBS.

Besøg CBS Sports hjemmeside

Djøfbladet

Lykkekursus for studerende slår alle rekorder

En fjerdedel af alle bachelorstuderende på eliteuniversitetet Yale i USA fulgte sidste semester et kursus, hvor de lærte, hvordan de kunne blive mere lykkelige. En dansk rektor og en psykolog er ikke overraskede over efterspørgslen.

Foto: Michael Marsland, Yale
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent