]]>

Djøf

Copenhagen Business School

På CBS møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med til at starte et engageret netværk op på CBS, så tag fat i din lokale netværkspilot Maria, dk¤djoef¤mbr.   

Du kan også blive en del af vores netværk for eventmagere.

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som "Jobsamtale Bootcamp", "Skat for dummies" med flere. Der bliver også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På CBS har vi fire medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Mille, Mia og Emil, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Mille Egholm Pedersen

26 36 61 77 | dk¤djoef¤mie

Mia Bandsberg Poulsen

26 12 88 35 | dk¤djoef¤mbp

Emil Schoenbaum

33 95 97 00 | dk¤djoef¤esc

Har du en god idé til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Maria for mere information. 

Maria Brink Madsen

31 12 32 17 | dk¤djoef¤mbr

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

CBS Sport

Djøf samarbejder med CBS Sport, der er en lokal sportsforening på CBS.

Besøg CBS Sports hjemmeside