]]>

Djøf

Copenhagen Business School

På CBS møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere.

Bliv aktiv i Djøf

Har du lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed og sjove sociale aktiviteter? Så kan du være med i et nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet og vejen til arbejdslivet. Tag fat i din lokale netværkspilot Benedicte dk¤djoef¤bch

Du kan også blive en del af vores netværk for eventudviklere, skriv en mail til din lokale netværkspilot.

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som "Jobsamtale Bootcamp", "Skat for dummies" med flere. Der bliver også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På CBS har vi fire medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Mille, Mia og Emil, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Mille Egholm Pedersen

26 36 61 77 | dk¤djoef¤mie

Mia Bandsberg Poulsen

26 12 88 35 | dk¤djoef¤mbp

Emil Schoenbaum

33 95 97 00 | dk¤djoef¤esc

Har du en god idé til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Benedicte for mere information. 

Benedicte Christiansen

31 12 32 17 | dk¤djoef¤bch