Djøf

Copenhagen Business School

På CBS møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværkets co-pilots på djoef.frivillig@gmail.com og følg dem på Facebook.

Det sker i København

Som aktiv i Djøf Studerende i København indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i København er blandt andet kendt for spændende arrangementer som "Jobsamtale Bootcamp", "Skat for dummies" med flere. Der bliver også et brag af en julefrokost og en masse faglige og sociale møder og arrangementer. 

Djøf-ansatte på dit studie

På CBS har vi fire medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Oliver, Sema og Louise, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.


Oliver Jacobsen

Oliver Jacobsen
31 21 75 50
olj@djoef.dk
Sema Yüksel

Sema Yüksel
27 83 58 82
sey@djoef.dk
Louise Kaa Rasmussen


Louise Kaa
24 91 07 46
lka@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Sofie for mere information. 

Sofie Møller


Sofie Møller
29 91 96 93
som@djoef.dk

 

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

CBS Sport

Djøf samarbejder med CBS Sport, der er en lokal sportsforening på CBS.

Besøg CBS Sports hjemmeside

Djøfbladet

”Politikernes respekt for dem, der rammes, er lille”

Der skal på ny flyttes statslige arbejdspladser ud af København. Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig, anerkender, at flytninger kan bringe Danmark i bedre balance, men regeringens måde at gøre det på er ikke i orden, mener hun.

Foto: Morten Holtum
Djøf blog

Behøver jeg virkelig være på LinkedIn?

Alle der beskæftiger sig med karriereudvikling og rekruttering synes enige om, at LinkedIn er stedet at være, hvis du vil noget i karrieren. På LinkedIn skal du være. Eller skal du nu også det?


Frederik Iuel
Frederik Iuel
Chefkonsulent