Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Processpillet: Få chancen for at vinde i Højesteret

Har du lyst til at prøve kræfter med at løse en arbejdsretlig konflikt i samarbejde med nogle af landets dygtigste advokater? Så er denne case competition lige noget for dig.

Studerende fører sin sag i retten

Hvad er Processpillet?

Processpillet er en arbejdsretlig case competition som Djøf og Danske Advokater står bag. Her har du som jurastuderende mulighed for at prøve kræfter med at udarbejde en stævning eller et svarskrift som du skal procedere i landsretter foran et dommerpanel bestående af dommere og advokater.

Processpillet foregår i hold af 3-5 studerende og sammen stiller I op i delfinalerne, der bliver kørt i landsretterne. Herefter går de bedste hold videre til finalen, hvor holdene skal procedere i Højesteret. Hvert hold får tilknyttet en advokat som vejleder. Efter finalen bliver der holdt en finalereception sammen med Danske Advokater, hvor vinderne bliver kåret.

Få praktisk erfaring med arbejdsret

Processpillet giver dig mulighed for at få omsat din teoretiske viden fra studiet til praktisk erfaring med arbejdsret. Arbejdsret (også kaldet ansættelsesret) har til formål at løse konflikter mellem arbejdsgivere og lønmodtagere, det kan fx være sager om overtrædelse af overenskomster eller løn- og arbejdsforhold.

Ved at deltage i Processpillet, kan du finde ud af, om arbejdsret er noget for dig, og om det er en karrieremæssig retning, du gerne vil gå. Samtidigt får du nogle erfaringer og kompetencer som du kan skrive på dit cv.

I løbet af konkurrencen vil du møde flere advokater, hvilket både kan være en god rekrutteringsmulighed for dig og give dig et værdifuldt netværk i forhold til din fremtidige karriere. Udover det, vil du selvfølgelig også møde en masse andre studerende, der, ligesom dig, er klar på en sjov, udfordrende og kompetencegivende case competition.

Det, du skal vide om Processpillet

Har du lyst til at være med i Processpillet? Få overblik over alt det praktiske.

Tak til vores sponsorer

Bliv frivillig i Processpillets projektgruppe

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til Processpillet, så kan du kontakte Hong Nhi Nguyen på hnn@djoef.dk.