Djøf

Medlemskab - meld dig ind her

Som medlem af Djøf får du mange faglige fordele og personlige rabatter. Vi yder rådgivning på alle niveauer, så du altid står stærkt. Det handler om tryghed i dit arbejdsliv og udvikling af din karriere.

Vær på forkant med et medlemskab af Djøf

Vær med i et ambitiøst fællesskab, der arbejder på alle niveauer i Danmark og internationalt. Halvdelen har valgt en karriere i det private erhvervsliv, og den anden halvdel arbejder i den offentlige sektor. Du bliver medlem af en toneangivende fagforening, som har fingeren på pulsen, når det gælder arbejdsliv i både ind- og udland.

Som medlem får du adgang til mange faglige fordele, der styrker din karriere. Vi kender dit jobmarked, og vi kender juraen. Du får derfor en tæt og kompetent sparringspartner til alle aspekter af dit arbejdsliv.

Dit medlemskab giver også adgang til mange fordelagtige rabatter, så du kan spare penge hver måned.

Hvem kan blive medlem?

 

Rabatordninger

Bliv medlem i dag, og spar penge i morgen. Dit medlemskab giver adgang til stærke rabatter, så du sparer penge hver måned.

Som medlem får du rabat på dine forsikringer og muligheder for høj rente på din lønkonto. Du kan også spare penge i din hverdag og på din ferie med fordelagtige medlemsrabatter på hoteller, ferieboliger og dine dagligvarer.

Pris for medlemskab

Se medlemskontingent pr. måned. Husk, at dit medlemskab er fradragsberettiget. 

Medlem Pris
Offentligt ansat fra 263 kr.
Privat ansat fra 269 kr.
Selvstændig fra 156 kr.
Ledig 127 kr.
Studerende 49 kr.
Andre fra 49 kr.

Alle priser er inklusiv forhandlingsfond, særkontingent med videre. 

Find kontingentsats for dit medlemskab

Betalingsservice

Tilmeld dig til betalingsservice

Medlemskab for studerende

Bliv medlem for kun 49 kr. pr. måned. Dit medlemskab giver adgang til store rabatter på både bøger og forsikringer, og du kan tage gratis kurser, som gør dig klar til eksamen.

Du får tips og vejledning til livet på arbejdsmarkedet, og du bliver medlem af et af Danmarks stærkeste netværk for studerende.

Få en billig studenterforsikring

Dit medlemskab giver adgang til Danmarks billigste studenterforsikring. Du kan tegne en billig indboforsikring, som dækker dit indbo mod tyveri, brand eller vandskade. Med din indboforsikring er du dækket, når du skal ud at rejse i op til 60 dage – i hele verden.

Som medlem kan du også tegne en billig ulykkesforsikring, som sikrer dig gennem hele din studietid, hvis uheldet er ude.  

Beregn pris

Billig forsikring

Vælg forsikringstype

Se forsikringer

Det med småt

FAQ om forsikringer