Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Hvem kan blive medlem af Djøf?

Vores medlemmer er akademikere og ledere primært inden for jura, økonomi, samfundsvidenskab og det merkantile område.

Medlemmerne er alt fra studerende til seniorer, fra nyuddannede til erfarne specialiser og ledere, ligeligt fordelt i den offentlige og private sektor.

Kan jeg blive medlem af Djøf?

Du kan blive medlem af Djøf, hvis du enten studerer, eller har studeret, på en akademisk uddannelse inden for jura, økonomi, samfundsvidenskab eller det merkantile område.

Du passer også ind hos Djøf, hvis du enten er leder eller har taget en anden uddannelse, men i dag arbejder med jura, økonomi, samfundsvidenskab eller det merkantile område på et højt niveau.

Frit valg for akademikere

Som privatansat akademiker kan du frit vælge, hvilken fagforening du vil være medlem af. Det samme gælder for de fleste akademikere i det offentlige.

Det frie valg betyder, at vi i Djøf kan støtte og rådgive dig, selvom du har en anden uddannelsesbaggrund end de traditionelle blandt vores medlemmer. Hvis du bliver medlem af Djøf, påvirker det ikke dit medlemskab af eventuel a-kasse eller pensionskasse.

Er du i tvivl om Djøf er den rette fagforening for dig, så er du altid velkommen til at ringe til os, og få svar på dine spørgsmål.