Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Årets Djøf-tillidsrepræsentant 2023

29 dygtige tillidsrepræsentanter var i år nomineret som Årets Djøf-TR, så det var ikke en nem opgave for årets dommerkomité at finde en vinder.

Klaus Nielsen

Årets Djøf-tillidsrepræsentant

Titlen som Årets Djøf-tillidsrepræsentant 2023 går til Klavs Nielsen, der til daglig arbejder som fuldmægtig i Gældsstyrelsen i Tønder. I sit valg fremhæver dommerkomitéen blandt andet:

”Klavs Nielsen har fået flotte indstillinger, som alle vidner om Klavs som en sympatisk, vellidt mand, altid imødekommende og ikke mindst hjælpsom. Blandt andet er Klavs beskrevet som: dybt respekteret af både ledelse og medarbejdere.

Dommerkomiteen er på baggrund af indstillingerne ikke i tvivl om, at Klavs brænder for TR-rollen, og at han altid stiller sig til rådighed for en dialog og gerne giver et godt råd med på vejen.

Klavs har gennem sin konstruktive tilgang fået medlemmerne i Gældsstyrelsen igennem omstruktureringer og organisationsændringer og været med til at finde løsninger, der giver mening for hele organisationen.

Klavs har desuden styrket sammenholdet i organisationen ved at holde netværksarrangementer på tværs af enheder, og han har blik for at favne alle faggruppers synspunkter, når snakken falder på arbejdsmiljø og trivsel.”

TR-konference med overraskelse

Klavs fik overrakt prisen som et overraskende indslag på Djøfs TR-konference og bliver også fejret af kollegerne hjemme i Tønder. Udover blomster, diplom og kage til kollegerne vinder Klavs en personlig gave og 10.000 kr. til et fagligt arrangement på sin arbejdsplads.

Baggrund

Hver dag arbejder Djøfs tillidsrepræsentanter lokalt for deres kollegers arbejdsvilkår, trivsel og udvikling. Det er et stort og værdifuldt arbejde, der fortjener at blive anerkendt og hyldet. Derfor uddeler vi hvert år en pris til Årets Djøf-tillidsrepræsentant. Nedenfor kan du se alle de nominerede i år og de fine ord, de har fået med på vejen.

Her er de nominerede til Årets TR