Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Overordnet markedsføringssamtykke

Læs vores overordnede markedsføringssamtykke til ikke-medlemmer.

Jeg giver samtykke til, at Djøf må kontakte mig via elektronisk post, for eksempel e-mail, kommunikations-apps (fx Linkedin), via sociale medier og sms samt på brev og telefonisk. Mit samtykke omfatter nyheder, tilbud, relevante stillingsopslag og invitationer til arrangementer og kurser. Djøfs henvendelser vedrører altid Djøfs egne eller vores samarbejdspartneres nyheder eller tilbud. Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage.

Djøf må bruge mit samtykke til at orientere mig og spørge om jeg ønsker at opdatere mit samtykke med hensyn til samarbejdspartnere, tilbud og kontaktformer.

Målrettet markedsføring

Djøf deler ikke mine oplysninger med samarbejdspartnere. Djøf må bruge oplysningerne til at målrette markedsføring af Djøfs samarbejdspartneres tilbud til mig.

Se vores nuværende samarbejdspartnere

Jeg accepterer, at Djøf må gemme og bruge oplysninger om mig til at målrette markedsføring til mig. Det er for eksempel mine kontaktoplysninger, køn, alder, geografi, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra fx hjemmesider og cookies.

Trække samtykke tilbage

Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage ved at klikke på ’Afmeld’ i bunden af de mails, jeg modtager eller ved at sende en mail på djoef@djoef.dk.

Samtykketeksten er senest opdateret 10. maj 2019.