Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Digitale værktøjer til Djøfs arrangementer

Djøf bruger de digitale cloudtjenester Mentimeter og Miro. Det er frivilligt og anonymt for den enkelte deltager på et arrangement at være med i de indslag, hvor tjenesterne benyttes.

Hvad er mentimeter?

Mentimeter er et værktøj, som fremmer sammenspillet mellem oplægsholder og deltagere i såvel fysiske som onlinearrangementer.

Med Mentimeter engageres publikum ved aktivt i oplæg med fx afstemninger, åbne spørgsmål, Q&A, quizzer og meget andet.

Oplægsholderen forbereder spørgsmålene, og deltagerne kan svare på spørgsmålene eller stille spørgsmål online via en browser på pc eller smartphone. Alle deltagernes input deles og vises online i realtid på arrangementet.

Din sikkerhed ved brug af Mentimeter 

Djøf anvender værktøjet Mentimeter for at fremme sammenspillet mellem oplægsholder og deltagere i såvel fysiske arrangementer som online aktiviteter. Djøf benytter sig af en Mentimeter virksomhedslicens.

Når du deltager i Mentimeter-aktiviteter, må du ikke dele personoplysninger i de svar, du angiver. Det vil sige, at du ikke må angive navn, mailadresse, personlige billeder, helbredsoplysninger mv. 

Djøf indsamler ikke persondata i forbindelse med din deltagelse. 

Hvad er Miro?

Miro er en cloudbaseret tjeneste i form af et digitalt whiteboard, der giver deltagere i såvel fysiske som onlinemøder mulighed for at samarbejde synkront eller asynkront med fx en lang række grafiske skabeloner og digitale værktøjer.

Facilitatoren opretter et whiteboard og inviterer deltagerne ind til at samarbejde på boardet via et link og en kode.

Deltagernes inputs deles og vises online i realtid under mødet/arrangementet.

Din sikkerhed ved brug af Miro

Djøf anvender værktøjet Miro for at fremme sammenspillet mellem oplægsholder og deltagere i såvel fysiske arrangementer som online aktiviteter. Djøf benytter sig af en Miro virksomhedslicens.

Når du deltager i Miro-aktiviteter, må du ikke dele personoplysninger i dine bidrag på boardet. Det vil sige du må ikke angive navn, mailadresse, personlige billeder, helbredsoplysninger mv.

Djøf indsamler ikke persondata i forbindelse med din deltagelse. 

  • Du får adgang til aktiviteten via et link og en kode
  • Din deltagelse i Miro-aktiviteter er frivillig
  • Som deltager er du anonym
  • Du skal ikke oprette en brugerprofil.

Når du klikker på linket til Miros hjemmeside, skal du være opmærksom på, at Miro sætter en eller flere cookies på din computer, når du deltager. På Miros hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du sletter cookies. Vi henviser også til Miros privatlivspolitik.