]]>

Arrangement

Da corona lukkede butikkerne

Hvad corona lærte os om kriselovgivning.

Hvad handler webinaret om?

I Danmark er debatten om butiklivets vilkår i en coronatid ikke gået stille for sig. Ikke mindst i forbindelse med anden bølge. Butiksdød, nedlagte erhverv og konkursramte restauranter er blevet en del af vores mediebillede. Det samme er debatten om, hvilke restriktioner der er de rigtige og mest effektive. Og ikke mindst om konsekvenserne af restriktionerne er rimelige og står mål med corona-problemets omfang.
 
Danmark lukkede i sammenligning med en række andre europæiske lande ned i mindre grad og har gjort en væsentlig indsats for at sikre de næringsdrivendes vilkår og deres ret til deres erhverv. Men der er også et behov for fremadrettet at styrke de næringsdrivendes rettigheder på en række punkter. Det er nødvendigt, hvis ikke væsentlige dele af næringslivet skal blive et offer for kriselovgivning og akutte restriktioner. 
 
I fællesskab med journalist Anja Bo, og professor Kristian Cedervall Lauta fra Djøfs Corona Task Force, kommunikationschef i IKEA Christian Moroux Pedersen og Henrik Funder, formand for Djøf Privat, sætter vi fokus på coronakrisens samfundsmæssige udfordringer. Vi fortæller historierne om de begivenheder, som fandt sted, da Danmark lukkede ned, og friheden forsvandt. Hvad har det betydet for vores demokrati og frihedsrettigheder, da krisepolitikken ramte Danmark, og butikker lukkede ned?

Flere perspektiver på coronakrisens udfordringer

Tilmeld dig også:

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom.
  • Du får tilsendt et link og nærmere information på dagen for afholdelse.
  • Webinaret begynder kl. 17.00. Du kan logge på fra kl. 16.55.
  • Vi anbefaler brug af høretelefoner.
  • Der er mulighed for at stille spørgsmål i Q&A-funktionen i Zoom undervejs i arrangementet

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle