Kursus

Professionel performer

Styrk din personlige gennemslagskraft, og bliv en mere overbevisende formidler

Startdatoer

05-09
2018
13-03
2019
04-09
2019

Tid og sted

09:00
København K

09:00
København K

09:00
København K

Pris

25.800 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du har ofte behov for at formidle til flere, og du søger intensiv træning i mundtlig formidling. Du vil gerne finde dit personlige udtryk og din stil som performer.

Du er fx leder, underviser, advokat, konsulent, journalist, fagspecialist eller projektansvarlig.

På kurset lærer du at:

  • forbedre din personlige gennemslagskraft i præsentationer 
  • kommunikere effektivt og effektfuldt til få og mange
  • bruge din personlige stil mere kraftfuldt og autentisk
  • grug folk trygge, så de lytter mere til det, du siger 
  • udnytte dit kropssprog, din stemmeføring og dit ordvalg, så det, du siger, bliver opfanget og husket
  • få bugt med fx nervøsitet eller præstationsangst, så du kan bevare roen - også når du føler dig presset.

Kursets indhold

På kurset opnår du en større tryghed, og du øger dit mod til at tage ordet i forsamlinger. På kursets otte dage arbejder du med at finde den stil, der gør dit udtryk naturligt og dermed troværdigt. Det handler ikke om at tage en rolle på sig, når du performer, men om at finde dig selv og din egen stemme.

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Vægtningen af temaer i undervisningen bliver tilpasset undervejs ud fra dine individuelle behov og holdets sammensætning. For at sikre tid til individuel træning kan der maksimalt være 12 personer på holdet. Dit udbytte af forløbet afhænger i høj grad af, at du deltager aktivt.

  • Personlig feedback er central i alt på uddannelsen. Du får korte teoretiske oplæg til praktiske øvelser med individuel feedback og sparring fra underviser og medkursister.
  • Selvrefleksion er nødvendig for at evaluere og integrere det, du lærer, i din hverdag. Derfor er der praktiske øvelser og opgaver mellem hvert modul, som øger din selvrefleksion og gør dig bevidst om din egen effekt i forsamlinger. 
  • Et trygt, uhøjtideligt rum er altafgørende. Vores udgangspunkt er den positive psykologi med en anerkendende tilgang. Af samme årsag filmer vi ikke os selv eller hinanden på uddannelsen. Vores erfaring er, at en anerkendende tilgang skaber en accelereret læring, netop fordi det rum, vi skaber, er trygt. 
 

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle