]]>

Kursus

Master Performer

Forfin din personlige kommunikation på ’Master Performer’. Du bliver trænet i arketyper, improvisation og stemmeføring, og efter forløbet kan du formidle mere levende, troværdigt og inspirerende.

Hvem henvender kurset sig til?

Du har tidligere deltaget på kurset ’Professionel Performer’ eller ’Effektiv kommunikation og personlig stil’, og du er nu klar til at forfine din kommunikationer yderligere.

Du ønsker at raffinere teknikkerne og gøre dem til en naturlig integreret del af dit personlige udtryk.

På kurset lærer du at:

 • raffinere og understøtte din personlige stil endnu mere
 • forankre dit personlige fundament og udtryk som en troværdig og levende og inspirerende formidler 
 • arbejde med lethed og humor, som en naturlig del af dit udtryk, når du selv ønsker det 
 • udvide dit talent for improvisation glimt i øjet og mod 
 • hvile endnu mere i en naturlig balance mellem krop, stemme og ord 
 • få arketyperne, som understøtter din karisma, helt ind under huden 

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Forløbet bygger videre på værktøjer, tankesæt og teknikker fra ’Professionel Performer’ og ’Effektiv kommunikation og personlig stil’. På ’Master performer’ har du endnu mere tid til at gå i dybden med emnerne og træne værktøjerne. 

Vi sætter fokus på de tre hovedområder, som har rykket flest deltagere:

 • arketyperne til øget karisma og naturlig autoritet
 • improvisation
 • stemme og krop.
Du arbejder med at udfolde og forankre værktøjerne, og hvert modul er dedikeret til at raffinere og uddybe hvert emne. Undervejs går du fra teknik og forståelse til personlig integration i din egen kommunikation. 

 

Kursets form

Forløbet strækker sig over 3 moduler af hver 2 dages varighed, og undervisningen består af både teori og praktiske øvelser. For at sikre tid til individuel træning er holdet på maks. 12 personer. Vi lægger vægt på personlig feedback, selvrefleksion og et trygt, uhøjtideligt rum. 

 • Personlig feedback er central i alt, hvad vi gennemgår på uddannelsen. Vi giver kortere teoretiske oplæg, som følges op med en række praktiske øvelser med individuel feedback og sparring fra underviser og medkursister.
 • Selvrefleksionen er nødvendig for at evaluere og integrere både de teoretiske oplæg og den praktiske læring. Du skal løbende tænke over, hvordan du bruger dine nye erfaringer i din hverdag. Derfor er der praktiske øvelser og opgaver mellem hvert modul, som øger din selvrefleksion og gør dig bevidst om din egen effekt i forsamlinger.
 • Et trygt, uhøjtideligt rum er altafgørende. Vores udgangspunkt er den positive psykologi med en anerkendende tilgang. Af samme årsag filmer vi ikke os selv eller hinanden på uddannelsen. Vores erfaring er, at en anerkendende tilgang skaber en accelereret læring, netop fordi det rum, vi skaber, er trygt.

Du har mulighed for personlige coachingsessioner mellem hvert modul. Og hvis nødvendigt kan du tilkøbe timer i stemmetræning. Dit udbytte af forløbet afhænger i høj grad af din aktive deltagelse. 

 

Se alle