Kursus

1:1 - individuel lederudvikling

Et personligt lederkursus målrettet dine behov

Startdato og varighed

04. juni 2018
3-5 måneder

Tid og sted

09:00
København K

Pris

28.000 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du har brug for et effektivt kompetenceløft i forhold til en konkret ledelsesudfordring eller et karriereskift eller som et alternativ til et traditionelt lederkursus. 

Du kan være ny eller erfaren leder fra alle styringsniveauer og fra såvel en offentlig som en privat organisation.

 

På kurset får du:

  • En større helhedsforståelse og en stærkere selvindsigt 
  • Viden om, hvordan du virker på andre mennesker
  • En række fagligt velfunderede små tests, artikler og teori 
  • Virkningsfulde og anerkendte ledelsesredskaber 
  • Konkrete metoder til at ændre din lederadfærd.
 

Kursets indhold

Med 1:1 – individuel lederudvikling kommer du hurtigt ind til kernen i en konkret ledelsesudfordring, og du finder løsningen sammen med en erfaren ledelseskonsulent. Du arbejder med din selvindsigt og konkrete ledelsesredskaber. Og du vælger selv tid og sted.

Et personligt, fleksibelt og effektivt udviklingsforløb 100 % tilpasset din virkelighed og dine udfordringer kan være vejen til at styrke din gennemslagskraft eller gøre din lederrolle tydeligere.

 

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Forløbets form

Dit forløb begynder med en grundig forventningsafstemning, hvor du og den udvalgte konsulent udarbejder en personlig handlingsplan, der danner rammen for jeres møder. Efter det første møde har du mulighed for at afstemme indholdet med din egen chef. 

Basispakken indeholder fem møder a to timer, og du bestemmer, hvor I skal mødes. Mellem møderne kan du have kortere sparringer med konsulenten på telefon og mail. Du kan tilkøbe tests og flere møder alt efter dine behov.

Et forløb strækker sig typisk over tre-fem måneder. 

 

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle