Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Djøf på Folkemødet 2023

Mød Djøf på Ledelsesscenen og i Djøfs baggård til sprælske meningsudvekslinger, kærlig satire og tankevækkende betragtninger om arbejdslivet.

Djøf på Folkemødet 2022


Djøfs baggård

Kom med om i Djøfs baggård. Et intimt rum med plads til samtalen, kaffen, vinen og netværket. Her spirer nye relationer, og skæve emner dyrkes i hyggelige omgivelser med højt til himlen.
 
Mød mediefolk, eksperter og ex-politikere uden slips og strategiske forbehold, når vi slipper ideerne fri og fanger tidens vigtigste tendenser.

Førstehjælp til tillidskrisen mellem borgere og politikere

Hvordan styrker vi befolkningens tillid til det politisk-administrative system? Vi tager debatten med den nye generation af politisk aktive om, hvad de gerne vil gøre anderledes, og mere erfarne folkevalgte og ministre, der i bagklogskabens ulideligt klare lys reflekterer over, hvad de kunne have gjort anderledes.

Torsdag kl. 12.00

Bullshit-bingo og djøftivisme på Djøfstortion

Kan du spotte den bullshit, som politikere, kulturpersoner og sportsfolk udsætter dig for – og djøfernes? Djøftivist og formand for Dommerfuldmægtigforeningen Nina Palesa Bonde guider dig igennem tonsvis af bullshit med et underholdende bingo, hvor du kan vinde præmier.

Fredag kl. 12.00

Hvem vil gå længst for at fastholde de erfarne?

Skal virksomheder, der ansætter seniorer, have en bonus? Skal vi give ret til deltid sidst i karrieren? Sløjfe efterlønnen?
Vi undersøger, hvem der vil gå sig længst for at fastholde de erfarne på arbejdsmarkedet - til gavn for den enkelte, for arbejdspladserne og for samfundet.

Fredag kl. 15.00

Succes med diversitet og inklusion kræver, vi lærer af fejl

En forudsætning for at lykkes med at opnå diversitet og inkluderende arbejdsmiljøer er, at såvel topledelse som medarbejdere er involveret og engageret i arbejdet, og at vi har evnen til at lytte og erkende, at blinde vinkler og bias indvirker på fx opgavefordeling, rekrutteringer og forfremmelser. 

Lørdag kl. 12.00

 

Se hele programmet for Folkemødet 2023