Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Outplacement gennem Djøf

Hvis du bliver opsagt, kan du få skræddersyet hjælp til at finde et nyt job gennem de outplacement-virksomheder, som Djøf har eksklusive aftaler med.

Hvad er outplacement?

Outplacement er professionel karriererådgivning, der hjælper dig videre, hvis du som medarbejder eller leder er blevet sagt op.

Du får en personlig rådgiver gennem hele forløbet frem mod dit nye job. Du bliver klogere på dine karrieremuligheder og jobønsker og på de redskaber, der får dig til jobsamtale og godt fra start i din nye stilling.  

Mange virksomheder tilbyder deres medarbejdere et beløb til outplacement, når de opsiger dem. Er du en af dem, kan du få et outplacement-forløb gennem Djøfs samarbejdspartnere – til nogle af markedets bedste priser. Du kan også selv investere i et outplacement-forløb, hvis din arbejdsgiver ikke betaler for det. 

Som medlem af Djøf har du adgang til karriererådgivning og hjælp til jobsøgning. Det kan du stadig gøre brug af, uanset om du er i et outplacement-forløb.

Outplacement eller kompetenceudvikling?

Måske vil du hellere bruge hele eller dele af det beløb, du har fået til outplacement, til at udvikle dine kompetencer. Så kan du få en samtale om dine behov og ønsker for efteruddannelse.

Kontakt os på kurseroguddannelse@djoef.dk, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Sådan vælger du dit forløb

Du kan gratis booke et indledende møde hos både Genux og Makio, som Djøf samarbejder med. Book et møde hos begge outplacement-virksomheder, så du finder det rigtige match. Begge steder kan du få et nyt gratis møde med en anden rådgiver, hvis kemien ikke er helt rigtig på første møde.

Det er vigtigt, at du finder en outplacement-rådgiver, du har tillid til. En, hvor du kan være ærlig og ligefrem, og som har den rigtige viden om jobsøgning og karriereudvikling på dit jobmarked.

Outplacement gennem Djøf

Djøf samarbejder med Makio og Genux. Hvis du ønsker et outplacement-forløb hos dem, skal du bare sige, at du er medlem af Djøf, og at du har finansiering gennem din arbejdsgiver.

Du får en erfaren outplacement-rådgiver, der:

  • sparrer med dig om dine karriereønsker
  • rådgiver dig i hele jobsøgningsprocessen
  • kender dit arbejdsmarked
  • kan åbne sit netværk for dig – også hvis du overvejer at skifte branche.

Genux

Genux har kontor i Holte og konsulenter i Ålborg, Vejle/Kolding, Århus og Rønne. Kontakt Ditte Buchwald på 31 64 05 84 eller db@genux.dk.

Makio

Makio har kontorer i København, Odense, Horsens, Aarhus og Aalborg. Kontakt Birgitte Røssell på 51 57 20 10 eller bir@makio.dk.

Eksempler på, hvem der efter et forløb med outplacement er kommet godt videre i en stilling, de trives i:

  • Direktøren i en mellemstor organisation, der efter mere end 10 år blev opsagt af en nytiltrådt bestyrelsesformand. Direktøren havde efter egen opfattelse stor succes i stillingen, var rystet over opsigelsen og oplevede i situationen stor skam i forhold til sit netværk.
  • Én, som blev afskediget i sit første lederjob, og som derefter blev i tvivl om, hvorvidt det var rigtigt at gå ledervejen. Medlemmet havde derfor brug for at finde ud af, om det var på grund af dårlige oplevelser ved opsigelsen, eller om det faktisk var, fordi lysten til ledelse ikke var der (mere).
  • En person, som skulle sluses tilbage på arbejdsmarkedet efter et langt sygdomsforløb, men hvis stilling blev nedlagt lige inden den planlagte tilbagevenden. Personen skulle samtidig håndtere et tab af erhvervsevne efter sygdommen.

Spørgsmål om outplacement

Har du spørgsmål om outplacement gennem Djøf, så send os en mail. Skriv gerne dit telefonnummer, hvis vi skal ringe dig op.

Send en mail til karriere@djoef.dk