Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Kropssprog i forhandlinger

Er du bevidst om dit kropssprog, når du forhandler? Med nogle ret enkle teknikker kan du bruge dit kropssprog til at påvirke en forhandling i den retning, du ønsker.

Troværdighed

Når du fremstår troværdig og tillidsvækkende i en forhandling, øger det sandsynligheden for, at du kommer ud ad døren med et godt resultat. Derfor skal der være samklang mellem dit kropssprog og det, du siger.

Spejling

Vi mennesker spejler instinktivt hinandens kropssprog, når vi vil vise, at vi forstår og anerkender hinanden. Det gælder også, når vi forhandler. Se, hvordan du kan bruge spejling til at opnå bedre forhandlingsresultater.

Spil med åbent kropssprog

Du har brug for al den information, du kan få, for at optimere dit resultat, når du forhandler. Nysgerrighed og spørgsmål virker generelt langt bedre i forhandlinger end argumenter, og her kan dit kropssprog hjælpe dig på vej.

Konfliktfyldte forhandlinger

Hvad gør du i en forhandling, hvor stemningen er ubehagelig, og tonen er hård og kontant? Hvordan kan du bruge dit kropssprog til at lette en fastlåst forhandlingssituation?

Magt i forhandlinger

Når vi mennesker vil vise magt og styrke, sætter vi hænderne i siden, skyder brystet frem og hæver hovedet for at gøre os så store som muligt. Det er vores ’high power-pose’.  Se, hvordan du kan bruge power-poses i forhandlinger.

Hvordan siger du det, du siger

Er det useriøst at lade noget så banalt som stemningen i forhandlingslokalet have betydning for resultatet? Måske. Men faktum er bare, at stemningen HAR betydning. Vær derfor bevidst om, hvordan du påvirker stemningen, når du forhandler.