Djøf

Få nye medlemmer

Fortæl dine kolleger om de mange fordele, de kan få gennem et medlemskab af Djøf.

Djøf er den faglige organisation for jurister, erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende indenfor de nævnte områder.

Ud over at byde nye kolleger velkommen, kan du sende dem et velkomstbrev. Djøf har udarbejdet et udkast til velkomstbrev, som du kan benytte.

Velkomstbrev til nyansatte fra TR

Klubben kan afholde åbne arrangementer, hvor der kan inviteres kolleger, som ikke er medlemmer af en faglig organisation eller er organiserede i et andet forbund. Hvis I har en AC-klub på arbejdspladsen, er det oplagt at gå sammen og invitere de uorganiserede indenfor.

Har du kolleger, som ikke er medlemmer af Djøf, kan de læse mere her om Djøfs mange medlemstilbud.

Vær opmærksom på at der er frit valg mellem følgende faglige organisationer: Dansk Magisterforening, Kommunikation og Sprog, Gymnasielærerne, DADL (lægerne), Ingeniørforeningen og Djøf: Organisationerne har aftalt, at medlemmerne selv kan bestemme, hvor de ønsker at være medlem.

Aftalerne om frit organisationsvalg finder du her:

Aftale om frit organisationsvalg mellem DM og Djøf

Aftale om frit organisationsvalg mellem GL, IDA, KS, Læger og Djøf

Hvis din kollega vil have glæde af Djøfs mange tilbud, hjælper vi gerne med at melde vedkommende ud af sin nuværende organisation og ind i Djøf. Et skifte til Djøf som organisation vil ikke påvirke medlemskab af eventuel a-kasse eller pensionskasse.

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Prokrastination - hvorfor er det godt at kende til?

Hvorfor gør vi ikke de ting, vi ved, vi burde gøre? Svaret er prokrastination, og vi lider alle sammen af det.


Tom Hedegaard
Tom Hedegaard
Chefkonsulent