Hvad er tillidsrepræsentantens rolle og hvordan bliver man tillidsrepræsentant. Læs også mere om opstart af djøfklub på arbejdspladsen.
30.05.2016

Djøf er den faglige organisation for jurister, erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende indenfor de nævnte områder.

Ud over at byde nye kolleger velkommen, kan du sende dem et velkomstbrev. Djøf har udarbejdet et udkast til velkomstbrev, som du kan benytte.

Velkomstbrev til nyansatte fra TR

Klubben kan afholde åbne arrangementer, hvor der kan inviteres kolleger, som ikke er medlemmer af en faglig organisation eller er organiserede i et andet forbund. Hvis I har en AC-klub på arbejdspladsen, er det oplagt at gå sammen og invitere de uorganiserede indenfor.

Har du kolleger, som ikke er medlemmer af Djøf, kan de læse mere her om Djøfs mange medlemstilbud.

Vær opmærksom på at der er frit valg mellem følgende faglige organisationer: Dansk Magisterforening, Kommunikation og Sprog, Gymnasielærerne, DADL (lægerne), Ingeniørforeningen og Djøf: Organisationerne har aftalt, at medlemmerne selv kan bestemme, hvor de ønsker at være medlem.

Aftalerne om frit organisationsvalg finder du her:

Aftale om frit organisationsvalg mellem DM og Djøf

Aftale om frit organisationsvalg mellem GL, IDA, KS, Læger og Djøf

Hvis din kollega vil have glæde af Djøfs mange tilbud, hjælper vi gerne med at melde vedkommende ud af sin nuværende organisation og ind i Djøf. Et skifte til Djøf som organisation vil ikke påvirke medlemskab af eventuel a-kasse eller pensionskasse.