]]>

Djøf

Gik du glip af et webinar?

Se et udvalg af de bedste og mest interessante webinarer fra årets arrangementskalender hos Djøf.

Havde du også alle intentioner om at se de spændende webinarer, men virkeligheden var for travl? Her kommer chancen igen, vi har samlet vores mest populære digitale arrangementer et sted.

Arbejdsliv

Dit arbejde er ikke alt

Maria Jencel taler med Michael Starbæk Christensen om vigtigheden af at bruge og prioritere sin tid på andre ting end arbejde for at blive et helt menneske.

Få mere personligt overskud

Hør Ebbe Lavendt, psykolog og Bo Krüger, motivationsekspert om, hvordan du får mere personligt overskud i din hverdag.

Hele verden som din arbejdsplads

Drømmer du om hele verden som din arbejdsplads, så se med når Maria Jencel taler Michelle Rødgaard-Jessen.

Karrieredrømmen forever

Se Maria Jencel og Jakob Skram-Jensen tale om det gode arbejdsliv findes, og hvordan det i så fald indrettes.

Tag konfrontationen

Forfatter Birgitte Nortvig i samtale med journalist Lene Johansen om at skabe modig dialog og ægte forandring.

Lynda Gratton - om fremtidens fleksible arbejdsliv

Hvordan skaber vi et godt arbejdsliv, der matcher forandringerne både i og uden for jobbet? Det var spørgsmålet, da den verdensberømte arbejdslivsprofessor Lynda Gratton gæstede København til Djøf-arrangement om fremtidens arbejdsliv.

Dit nye lange arbejdsliv

Hør fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig, der fortæller om, hvilken betydning det nye, lange arbejdsliv har for djøfernes arbejdsliv.

Økonomi og krisetider

Få kontrol over dine finanser

Mille Skjold Madsen fra Økonomista taler med Morten Bruun Pedersen og Karsten Poul Jørgensen, om investeringer og opsparinger i krisetider.

Få dig en stærk økonomi

Bliv klogere på lån, konvertering af boliglån og om det giver mening at købe bolig i krisetider.

Økonomiråd i krisetider

Kig med når vores professionelle ekspertpanel, stiller skarpt på hverdagens økonomiske udfordringer og giver dig råd og anbefalinger til krisetider.

Ledelse og forretning

Til kamp for verdens børn

Susanne Dahl taler med Flemming Møldrup om at have fokus på at udvikle og skabe stærke samarbejder for at hjælpe verdens børn.

Vind power til hele verden

Mød direktør i Energinet Hanne Storm Edlefsen, som står i spidsen for energiøerne i Øster- og Nordsøen, i dialog med Flemming Møldrup om visioner, opgaver og udfordringer.

Den gode forretning: Advokater og 4,5 dages arbejdsuge

Anne Katrine Schjønning og Flemming Møldrup taler om udfordringerne ved integrere en 4,5 dages arbejdsuge i en advokatvirksomhed.

Den gode forretning - motivation er nøglen til forretningssucces

Dorte Tandrup sætter i selskab med Flemming Møldrup spot på motivation og meningsskabelse som afgørende succesfaktorer for den gode forretning.

Forretningssucces med strik og garn

Mød Dennis Drejer i selskab med Flemming Møldrup, når de stiller skarpt på den gode forretning.

Den gode forretning - mød Barons

Mød stifteren af skjortevirksomheden Barons Joachim Latocha, som på få år ganske imponerende har bygget et skjortemærke op fra ingenting.

Den gode forretning og lederskabet

Mette Maix, Henrik Wellejus og Flemming Møldrup taler om den gode forretning og lederskabet.

Nye fleksible organisationer kalder på hybrid ledelse

Hvad skal der til for at lykkes med hybridledelse? På webinaret får du, som leder, inspiration og konkrete bud på, hvad fremtidens ledelsesopgave indebærer og hvordan den forandre din rolle som leder.

Frygtløse organisationer


Amy C. Edmondson samtaler med Christian Ørsted om vigtigheden ved psykologisk tryghed i organisationer

Politik og samfund

Fra FE-chef til forsiden

Lars Findsen taler med Tine Gøtzsche, om hvad der sker, når et karrieremenneske rammer fuldt stop, og kommer på forsiden af medierne.

EU – de næste 50 år

Medlemmerne af Europa-Parlamentet Margrete Auken (SF), Bergur Løkke Rasmussen (V) og forhenværende ambassadør Claus Grube diskuterer om fremtidens EU.

EU i dit arbejdsliv

Medlemmerne af Europa-Parlamentet Pernille Weiss (K) og arbejdsmarkedsforsker Bjarke Refslund, Aalborg Universitet om, hvor meget indflydelse EU har og vil få på dit arbejdsliv.

Den gode procesførelse

Djøf Advokat arrangement. Den gode procesførelse i anledning af bogen: 'Retssagsprøven – En guide til gennemførelsen af den praktiske prøve i retssagsbehandling'.

Forsvars­forbeholdet - ja eller nej?

Skal vi stemme ja eller nej til at deltage i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar?

EU's grønne omstilling - med eller uden atomkraft

MEP Morten Helveg-Petersen (RV), MEP Linea Søgaard-Lidell (V) og professor Brian Vad Mathiesen om EU’s grønne omstilling.

Fremtidens forsvarssamarbejde i EU

Medlemmerne af Europa-Parlamentet Morten Helveg-Petersen (RV) og Peter Kofod (DF) samt forsker Christine Nissen, DIIS debatterer fremtidens forsvars- og sikkerhedspolitiske samarbejde i EU.

Kvindernes internationale kampdag set fra EU

MEP Marianne Vind (S), MEP Kira Marie Peter-Hansen (SF) og Maria Ventegodt, national chef på Institut for Menneskerettigheder om ligestilling og kvinders rettigheder.

Fra velfærd til overvågningsstat

Digitalisering og anvendelse af kunstig intelligens er i kraftig vækst i den offentlige sektor og har allerede ændret den måde, som den offentlige sektor yder service og velfærd på.

Skal dansk politik på værksted?

Noa Redington, Sofie Carsten Nielsen, Amalie Kestler, Signe Skovgaard Mortensen og Sigge Winther Nielsen debatterer, om dansk politik skal på værksted.