]]>

Djøf

Gik du glip af et webinar?

Se et udvalg af de bedste og mest interessante webinarer fra årets arrangementskalender hos Djøf.

Havde du også alle intentioner om at se de spændende webinarer, men virkeligheden var for travl? Her kommer chancen igen, vi har samlet vores mest populære digitale arrangementer et sted.

Arbejdsliv

Lynda Gratton - om fremtidens fleksible arbejdsliv

Hvordan skaber vi et godt arbejdsliv, der matcher forandringerne både i og uden for jobbet? Det var spørgsmålet, da den verdensberømte arbejdslivsprofessor Lynda Gratton gæstede København til Djøf-arrangement om fremtidens arbejdsliv.

Dit nye lange arbejdsliv

Hør fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig, der fortæller om, hvilken betydning det nye, lange arbejdsliv har for djøfernes arbejdsliv.

Hvad er vigtig, når du genstarter efter Corona

Er du klar til at starte på et mere normalt arbejdsliv efter coronanedlukningen? Få konkrete råd og indsigter samt perspektiver på de muligheder du har for at skabe en bedre balance mellem arbejdsliv og fritid.

Tid til fordybelse

Mød livsstilseksperten Christian Grau, der sammen med forskere og folk, der har tilvalgt fordybelsen, åbner døren til viden om og inspiration til dit arbejdsliv.

Arbejdslivet efter corona

Få inspiration, når Tine Götzsche, i fællesskab med et virksomhedspanel, stiller skarpt på den nye arbejdsvirkelighed efter corona.

Klima og bæredygtighed

Clement og klimaet

Clement Kjersgaard, Hans Sanderson, Otto Brøns-Petersen og Sana Mahin Doost stiller skarpt på de politiske, klima- og generationsmæssige udfordringer.

Den grønne forretningsmodel

Hvordan skal virksomheder og iværksættere konkret arbejde med at realiserer den grønne dagsorden, skaber løsninger og bliver klimafit?

Fremtidens forretning er grøn

Mød Jim Hagemann Snabe i dialog med moderator Pernille Enggaard om bæredygtighed og fremtidens grønne forretning.

Hvem redder klimaet?

Pernille Enggaard går i skarp dialog med klimaforsker Hans Sanderson, direktør Anders Eldrup, professor Nina Dietz Legind samt investeringsdirektør Eric Pedersen fra Nordea Asset Management.

Ledelse og forretning

Den gode forretning: Advokater og 4,5 dages arbejdsuge

Anne Katrine Schjønning og Flemming Møldrup taler om udfordringerne ved integrere en 4,5 dages arbejdsuge i en advokatvirksomhed.

Lis Wiseman - multipliers og diminishers

De fleste af os har været så heldige at opleve en chef, der fik det bedste frem i os. Mange af os har også oplevet det modsatte. På Djøf lederkonference fortalte Liz Wiseman, forfatter og ledelsesekspert, hvordan ledere udvikler sig til multipliers.

Aktuelle tech trends og perspektiver

Jan Damsgaard, Pernille Kræmmergaard, Torben Frerks og Laura Vilsbæk sætter fokus på konkrete modeller, forretnings- og ledelseserfaringer, så du kan få den nyeste viden om digital transformation.

Den gode forretning - motivation er nøglen til forretningssucces

Dorte Tandrup sætter i selskab med Flemming Møldrup spot på motivation og meningsskabelse som afgørende succesfaktorer for den gode forretning.

Forretningssucces med strik og garn

Mød Dennis Drejer i selskab med Flemming Møldrup, når de stiller skarpt på den gode forretning.

Den gode forretning - mød Barons

Mød stifteren af skjortevirksomheden Barons Joachim Latocha, som på få år ganske imponerende har bygget et skjortemærke op fra ingenting.

Nytårsinspiration til mellemlederne

Lilian Mogensen og Henrik Holt Larsen debatterer om de vigtigste pejlemærker for mellemledere i det nye år.

Den gode forretning og lederskabet

Mette Maix, Henrik Wellejus og Flemming Møldrup taler om den gode forretning og lederskabet.

Blockchain Business

Mød professor Jan Damsgaard fra CBS i samtale med Mette Walsted Vestergaard om perspektiverne i blockchain business

Mellemlederen - helten i midten

Ledelsesekspert Lillian Mogensen og HR-ekspert Henrik Holt Larsen samtaler med journalist Mette Walsted Vestergaard om ledelsesudfordringer for mellemlederen.

Chefkonferencen 2021

Med temaet "Tillid i alle led" som omdrejningspunkt dykker chefkonferencen 2021 ned i fremtidens offentlige ledelse og den ledelsesfaglige udvikling med fokus på at skabe tillid mellem mennesker og til systemer.

Nye fleksible organisationer kalder på hybrid ledelse

Hvad skal der til for at lykkes med hybridledelse? På webinaret får du, som leder, inspiration og konkrete bud på, hvad fremtidens ledelsesopgave indebærer og hvordan den forandre din rolle som leder.

Frygtløse organisationer


Amy C. Edmondson samtaler med Christian Ørsted om vigtigheden ved psykologisk tryghed i organisationer

Politik og samfund

EU i dit arbejdsliv

Medlemmerne af Europa-Parlamentet Pernille Weiss (K) og arbejdsmarkedsforsker Bjarke Refslund, Aalborg Universitet om, hvor meget indflydelse EU har og vil få på dit arbejdsliv.

Den gode procesførelse

Djøf Advokat arrangement. Den gode procesførelse i anledning af bogen: 'Retssagsprøven – En guide til gennemførelsen af den praktiske prøve i retssagsbehandling'.

Forsvars­forbeholdet - ja eller nej?

Skal vi stemme ja eller nej til at deltage i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar?

EU's grønne omstilling - med eller uden atomkraft

MEP Morten Helveg-Petersen (RV), MEP Linea Søgaard-Lidell (V) og professor Brian Vad Mathiesen om EU’s grønne omstilling.

Fremtidens forsvarssamarbejde i EU

Medlemmerne af Europa-Parlamentet Morten Helveg-Petersen (RV) og Peter Kofod (DF) samt forsker Christine Nissen, DIIS debatterer fremtidens forsvars- og sikkerhedspolitiske samarbejde i EU.

Svigter samfundet de unge?

Vi debatterer generationsforskelle, præstationskultur og demokrati.

Kvindernes internationale kampdag set fra EU

MEP Marianne Vind (S), MEP Kira Marie Peter-Hansen (SF) og Maria Ventegodt, national chef på Institut for Menneskerettigheder om ligestilling og kvinders rettigheder.

Fra velfærd til overvågningsstat

Digitalisering og anvendelse af kunstig intelligens er i kraftig vækst i den offentlige sektor og har allerede ændret den måde, som den offentlige sektor yder service og velfærd på.

Midtvejsvalg i Europa-Parlamentet

I debatpanelet kan du møde Christel Schaldemose, Morten Løkkegaard samt Sammy Lauritsen.

Rigsret og skandalesager

Mød Jens Peter Christensen, Jørgen Grønnegård Christensen og Lykke Friis i dialog om rigsretten og skandalesager i lyset af ministres og embedsmænds pligter og ansvar.

EU's demokratiske udfordring - Rule of Law

MEP Pernille Weiss (C), MEP Kira Peter-Hansen (SF) og souschef ved den danske ambassade i Polen, Malene Bøgesvang diskuterer Rule of Law.

Whistleblower­ordningen kommer

Karen Melchior, Niels Fuglsang, Karinna Bardenfleth og Johan Busse debatterer kravet om whistleblowerordningen.

Advokatunder­søgelser - giver de mening?

Anja Bo sætter Christian Lundblad, Mads Bryde Andersen, Ole Spiermann og Mette Klingsten i stævne og kræver forklaringer på bordet.

Geir Lippestad - advokaten som forsvarede Anders Breivik

Se med, når Nynne Bjerre Christensen interviewer Geir Lippestad, advokaten der forsvarede Anders Breivik.

Skal dansk politik på værksted?

Noa Redington, Sofie Carsten Nielsen, Amalie Kestler, Signe Skovgaard Mortensen og Sigge Winther Nielsen debatterer, om dansk politik skal på værksted.

Rigsretten er sat

Djøf Advokat sætter fokus på de juridiske og samfundsmæssige aspekter af Rigsretten og den kommende sag mod Inger Støjberg.