]]>

Arrangement

Er en mentor noget for dig?

Arrangementet er for dig, der er i tvivl, om en mentor er det rigtige valg.

Dato og sted

03. maj 2023
Online

Varighed

16:30-17:30

Pris

0 kr.
For alle

Online

Hvad handler arrangementet om?

Måske har du overvejet at skifte karrierebane. Måske er du relativt ny på arbejdsmarkedet og prøver at finde hoved og hale i organisationen. Det kan også være, at du går med tanker om at udvikle dig i dit personlige lederskab, og savner en neutral og mere erfaren leder at sparre med. 

På dette webinar får du en præsentation om mentorforløb, og hvilke forudsætninger der skal være til stede, inden man kan indgå i et forløb. Stil spørgsmål til os løbende og bliv klogere på, hvad en mentor kan være for dig, og om tiden er den rigtige til et forløb. Alt sker i et fortroligt rum.

På dette møde får du:

 • et overblik over de forskellige mentorordninger
 • introduktion til, hvad du kan forvente af en mentor
 • gode råd til din ansøgning
 • viden om matchprocessen
 • mulighed for at stille dine spørgsmål.

Inden mødet er det en god idé at orientere dig lidt i de forskellige mentorordninger.

I Djøf har vi over 800 frivillige mentorer. De repræsenterer et bredt spænd af erfaringer fra forskellige faglige felter, brancher og fra kandidatstuderende til senior. En mentor kan give dig noget andet end kurser og uddannelse, fordi en mentor er til stede med sine erfaringer og sin personlighed i mødet med dig. Mentorrelationen er personlig og det handler ubetinget om dig og dét, du er optaget af i dit arbejdsliv.

Citater fra medlemmer der har deltaget i et mentorforløb

Nyuddannet

"I samtalerne med mentor var der en gensidig respekt, og jeg er blevet klogere på mig selv og mit arbejdsliv. Hvis man er nysgerrig på sig selv og har ambitioner om at blive bedre i sit professionelle virke - så har man intet at tabe"

Specialist

"Fra start til slut i mentorforløbet har fokus været på min situation, som også har indeholdt et jobskifte fra den offentlige til private sektor. Det var i høj grad sparringen med en uvildig person (mentor), der gjorde at jeg kom i dybden med min egen personlige udvikling"

Leder

"For mig har det været utroligt udbytterigt at vende min ledelse med en udefrakommende, erfaren mentor. Det har givet perspektiver på både små og store problemstillinger, som jeg i den grad har nydt godt af. Mit mentorforhold er fortsat udover planlagt forløb, og jeg ser ingen grund til, at jeg ikke vil få stor gavn af en mentor i mange år fremover for min ledelsesmæssige udvikling"

Jobsøgende

"Mentor har hjulpet mig med at finde ind til kernen i mine personlige og faglige kompetencer. Det gjorde, at jeg begyndte at lede efter en anden type jobs. Den nye strategi lykkedes, og jeg har nu fundet et nyt job, hvor jeg glæder mig til at starte”

Hvem er facilitatorer?

Rikke Jensen

Rikke Jensen
Mentor og netværkskoordinator, Djøf

Rikke har arbejdet med Djøfs mentorprogrammer som koordinator siden 2010. Hun har blandt andet været med til at udvikle Djøfs mentorsystem, og været med til at automatisere en del af de processer vi har, i forbindelse med de mange match, der løbende kommer ind. Derudover rådgiver hun løbende mentorer og mentees, og er med til at kvalitetssikre forløb dagligt. 

rje@djoef.dk
36 91 91 14

Henriette Ahm Stauning

Henriette Ahm Stauning
Konsulent, Djøf

Henriette er antropolog til fingerspidserne, når hun stiller nysgerrige spørgsmål. Henriette har erfaring med frivillighed og mentorprogrammer både i kommunalt regi og i Djøf. Hun har et godt øje for skæve vinkler og veje ind på arbejdsmarkedet i den daglige drift og udvikling i Mentorprogrammet i Djøf. Henriette er også en del af teamet bag Idépuljen, hvor hun faciliterer, skaber og udvikler arrangementer sammen med frivillige medlemmer af Djøf.

has@djoef.dk
36 91 91 19

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Ikke-medlemmer
  0 kr.
 • Medlemmer
  0 kr.
 • Sted
 • Online
 • Arrangementets referencenr.
 • 37846
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  2. maj 2023 kl. 15:00
 • Yderligere info, kontakt
 • Johanne Petrea Hærvig Jensen

  Johanne Petrea Hærvig Jensen
  Student
  jpj@djoef.dk
  33 95 97 92

  Rikke Jensen

  Rikke Jensen
  Mentor- og netværkskoordinator
  rje@djoef.dk
  36 91 91 14

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

  Din sikkerhed ved brug af Zoom
  Når du deltager i et online-arrangement, online-netværk eller online-kursus arrangeret af Djøf, vil det foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom.

Se alle