Kursus

100% læring - København

Med vores gratis workshop "100 % læring" får du viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed kan få markant større udbytte af din kursusdeltagelse.

Startdato og varighed

23. oktober 2018
1 dag(e)

Tid og sted

08:30-10:00
København K

Pris

Gratis
For alle

Kursets indhold

Gratis læringsworkshop inden du starter på kursus

Kursusdeltagelse kræver aktiv medvirken fra dig som deltager – både før, under og efter kurset. Et kursus starter reelt før første kursusdag og slutter efter sidste kursusdag. Det er ikke en pause fra jobbet, hvor man kan læne sig behageligt tilbage i stolen og lade den nye læring komme til sig.

I Djøf tager vi ansvar for din læring - med vores gratis workshop ”100% læring”. Når du tilmelder dig et af vores kurser eller uddannelser, får du automatisk en invitation til at deltage i den 1½ times læringsworkshop. Her får du viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed, med blot en smule opmærksomhed og vedholdenhed, får markant større udbytte af din kursusdeltagelse.

På workshoppen får du:

 • Hjælp til optimering af udbyttet af dit næste kursus - konkret forberedelse af det du selv kan gøre før, under og efter
 • Ideer til, hvordan du fastholder det lærte i hverdagen
 • Viden om god læring, personlig læringsstil, og hvad læringsmiljøet på arbejdspladsen betyder for din personlige læring

Undervisere
Undervisere fra Djøfs Kurser og Uddannelser

Vær opmærksom på at få tilmeldt dig en workshop, som holdes inden dit kursus eller efteruddannelse starter.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  Gratis
 • Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
  Gratis
 • Ikke-medlemmer
  Gratis
 • Sted
 • Djøf Kursuscenter, Gothersgade 133, 1123 København, Denmark
 • Kursets referencenr.
 • 28533
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  16. oktober 2018


  Afmeldingsfrist
  23. september 2018
 • Yderligere info, kontakt
 • Margit Jørgensen

  Margit Jørgensen
  Kursusansvarlig
  maj@djoef.dk
  33 95 98 73

 • Virksomhedskursus
 • Dette kursus tilbydes også som virksomhedskursus.
  Læs mere her.
 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle