Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Den faglige nødvendighed

Verden er i forandring. Der er brug for dig - og det, du kan.

Deltag i Djøf Festival 2024, og få et skud faglige forårsvitaminer og inspiration til mødet med en uforudsigelig fremtid.

Djøf festival 2024 - grafik der forestiller to halvcirkler i signal blå

Forandringer - og muligheder

Vi lever i en intens tid. Geopolitiske spændinger, en accelererende klimakrise og en rivende udvikling i kunstig intelligens, der vender op og ned på almindelige spilleregler og stiller nye krav til dømmekraften og forandringshastigheden.

Morgendagen er på lange stræk ret uforudsigelig. Så hvordan træffer vi de beslutninger og finder de nye løsninger, der gør os klar til at møde fremtiden? Og lykkes i den?

På Djøf Festival i Aarhus og København deler forskere, topchefer, politikere og praktikere ud af deres indsigter. Og udsyn. Kom, vær med - og bliv tanket op på de nyeste tendenser og aktuel viden om storpolitiske strømninger, AI, grøn omstilling og ledelse.

Vinder af Djøfs lederpris 2023 Rune Petersen

Djøfs lederpris 2024

Ledelse er en af de vigtigste faktorer, der har betydning for virksomheders resultater og vækst. Men god ledelse er samtidig afgørende for, at vi har attraktive arbejdspladser med et klima, der gør, at man har lyst til gå på arbejde.

Derfor uddeler vi for ottende gang Djøfs lederpris, hvor vi sætter fokus på nogle af de skarpeste ledere i Danmark.

Læs mere om lederprisen