Uanset hvor du er i din karriere, kan du få gavn af en mentor

Som mentee får du et par ekstra øjne på din faglige og personlige udvikling. Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere og blive inspireret til at gå nye veje for at opnå dine mål. Du låner af mentors viden og erfaringer og kan lære af de genveje eller omveje, som han/hun har taget i sin karriere. Uanset, hvor du er i din karriere, og hvor du gerne vil hen, kan en mentor bidrage til, at du kommer et skridt videre.


Bliv mentee  Bliv mentor
 

Bliv mentee på et mentorkaffemøde

Kaffemødet er, som du kender det. En uformel samtale over en kop kaffe, og hvor du og mentor drøfter en konkret udfordring eller problemstilling i relation til arbejdslivet, som du ønsker sparring på. Mødet er én gang og varer cirka en time. 

Bliv mentee på et kort mentorforløb

Ved et kort mentorforløb mødes du og mentor 3 til 4 gange, og hvert møde varer cirka en time. Forløbet strækker sig enten over 3 måneder eller 6 måneder.

Bliv mentee på et langt mentorforløb

Ved et langt mentorforløb mødes du og mentor 5 gange over en periode på 8-12 måneder. Hvert møde varer 1,5 time, og det er din personlige og faglige udvikling, der er i centrum for møderne.