Djøf

Bliv mentee

Brug for individuel sparring i forbindelse med din karriere? Djøf har 500 frivillige mentorer og har et af Danmarks største og mest professionelle mentorprogrammer. En mentorrelation er en relation med fokus på din faglige og personlige udvikling.

Hvorfor nøjes med mine egne erfaringer, når jeg har adgang til mange flere?
Djøfs mentorordning Lisa Lyngholt
Lisa Lyngholt, specialkonsulent, Skatteministeriet. Medlem af Djøf siden 2010.

Uanset hvor du er i din karriere, kan du få gavn af en mentor

Som mentee får du et par ekstra øjne på din faglige og personlige udvikling. Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere og blive inspireret til at gå nye veje for at opnå dine mål. Du låner af mentors viden og erfaringer og kan lære af de genveje eller omveje, som han/hun har taget i sin karriere. Uanset, hvor du er i din karriere, og hvor du gerne vil hen, kan en mentor bidrage til, at du kommer et skridt videre.

Bliv mentee på et mentorkaffemøde

Kaffemødet er, som du kender det. En uformel samtale over en kop kaffe, og hvor du og mentor drøfter en konkret udfordring eller problemstilling i relation til arbejdslivet, som du ønsker sparring på. Mødet er én gang og varer cirka en time. 

Fra studerende til første job

Du afslutter snart din uddannelse og er begyndt at kigge i retning af arbejdsmarkedet. Men hvordan tager du springet til det første job? Drik en kop kaffe med én, som stadig er relativt ny på arbejdsmarkedet og hør om hans/hendes vej til sit første job.

På vej mod ledelse

Få afklaret om ledelse er noget for dig over et kort kaffemøder med en mentor, der er i fuld gang med sin lederkarriere.

Ny i lederrollen

Du er begyndt i dit første lederjob og vil gerne have gode råd til at finde dig til rette i lederrollen. Ved et kaffemøde får du mulighed for at reflektere over din nye position og dine opgaver med en erfaren leder, der har mindst 4 års erfaring som leder.

Viden om finans

Du er interesseret i finanssektoren og vil gerne tale med en, som arbejder i finanssektoren og kan fortælle dig om branchen indefra.

Bliv mentee på et kort mentorforløb

Ved et kort mentorforløb mødes du og mentor 3 til 4 gange, og hvert møde varer cirka en time. Forløbet strækker sig enten over 3 måneder eller 6 måneder.

Studiementor

Du er bachelorstuderende og vil gerne have én at sparre med, som har været dér, hvor du selv er nu. Med en ældre studerende kan du dele små og store udfordringer og høre, hvordan han/hun selv har håndteret hverdagen som studerende.

Jobsparring

Du er ledig og vil gerne have sparring på din jobsøgning og idéer til, hvordan du kan lande jobbet. Ved at mødes med en mentor, får du en konstruktiv medspiller og nye vinkler på din situation, som måske kan føre til nye jobmuligheder.

Selvstændig

Du er selvstændig og vil gerne udvikle din forretning. Sammen med en erfaren virksomhedsejer kan du få sparring om, hvordan du tager din virksomhed til et nyt niveau, og udvikler dig i rollen som selvstændig.

EU Mentor

Du er stagiaire eller ansat i en midlertidig stilling i EU. Du ønsker én at sparre med, som har flere års erfaring fra Bruxelles og gerne vil dele sin viden og lytte nysgerrigt til dine udfordringer.

Advokat Mentor

Du er advokatfuldmægtig og vil gerne have en erfaren advokat at sparre med. Du kan både få sparring om det faglige, det sociale og alt det andet, som er en del af dit job. Du får en mentor, som er advokat i et andet advokatfirma.

International Mentor

Du er på vej til udlandet, måske du allerede er derude eller på vej hjem? Du vil gerne spare med én, som har erfaring med enten at bo og arbejde i udlandet, eller med én som er har været ude og kommet hjem på dansk grund igen.

Bliv mentee på et langt mentorforløb

Ved et langt mentorforløb mødes du og mentor 5 gange over en periode på 8-12 måneder. Hvert møde varer 1,5 time, og det er din personlige og faglige udvikling, der er i centrum for møderne.

 

Skab fokus i starten af din karriere med en mentor

Du er i arbejde, og har været på arbejdsmarkedet op til 3 år. Du ønsker at få styr på dine prioriteter med en mentor. Sammen kortlægger I dine ambitioner og ser på dine muligheder, så du får skabt overblik i starten af dit arbejdsliv.

Nyt blik på din karriere med en mentor

Du er i arbejde og har været på arbejdsmarkedet i mere end 3 år. Du ønsker at stille skarpt på din faglige og personlige udvikling med en mentor. Sammen tager I udgangspunkt i din hverdag og finder nye veje, så du kan tage det næste skridt og styrke din karriere. 

Sæt skub i dit lederskab med en mentor

Bliv klædt på til at håndtere dine udfordringer som leder med en mentor, der kender din dagligdag. 

Få en sundhedsmentor

Er for dig, der er leder i sundhedsvæsnet, og som ønsker en større tværfaglig forståelse samt sparring på din udvikling som leder.

Få en talentmentor

Du er kvinde, er specialestuderende og har lederambitioner. Du får en erfaren kvindelig leder som mentor. Gennem forløbet vil du arbejde med at få afklaret dine ambitioner, din lyst til ledelse og dit talent.

TR Mentor

Du er en forholdsvis ny TR, og måske har du været suppleant, før du blev TR. Du vil gerne have en anden TR at sparre med, som har stået i mange af de situationer, hvor du står nu. Med en mere erfaren TR kan du dele små og store udfordringer og høre, hvordan han/hun selv har håndteret opgaverne som TR.