Djøf

Bliv mentee

Brug for individuel sparring i forbindelse med din karriere? Djøf har 500 frivillige mentorer og har et af Danmarks største og mest professionelle mentorprogrammer. En mentorrelation er en relation med fokus på din faglige og personlige udvikling.

Uanset hvor du er i din karriere, kan du få gavn af en mentor

Som mentee får du et par ekstra øjne på din faglige og personlige udvikling. Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere og blive inspireret til at gå nye veje for at opnå dine mål. Du låner af mentors viden og erfaringer og kan lære af de genveje eller omveje, som han/hun har taget i sin karriere. Uanset, hvor du er i din karriere, og hvor du gerne vil hen, kan en mentor bidrage til, at du kommer et skridt videre.

Bliv mentee 
 
Bliv mentor

Bliv mentee på et mentorkaffemøde

Kaffemødet er, som du kender det. En uformel samtale over en kop kaffe, og hvor du og mentor drøfter en konkret udfordring eller problemstilling i relation til arbejdslivet, som du ønsker sparring på. Mødet er én gang og varer cirka en time. 

Fra studerende til første job

Du afslutter snart din uddannelse og er begyndt at kigge i retning af arbejdsmarkedet. Men hvordan tager du springet til det første job? Drik en kop kaffe med én, som stadig er relativt ny på arbejdsmarkedet og hør om hans/hendes vej til sit første job.

På vej mod ledelse

Du har været på arbejdsmarkedet i nogle år, overvejer at blive leder og du er interesseret i at vide mere om, hvad et lederjob indebærer. Vend dine overvejelser sammen med en leder, der har mindst 4 års ledererfaring og bliv mere afklaret om, hvad der skal være dit næste skridt i karrieren.

Ny i lederrollen

Du er begyndt i dit første lederjob og vil gerne have gode råd til at finde dig til rette i lederrollen. Ved et kaffemøde får du mulighed for at reflektere over din nye position og dine opgaver med en erfaren leder, der har mindst 4 års erfaring som leder.

Bliv mentee på et kort mentorforløb

Ved et kort mentorforløb mødes du og mentor 3 til 4 gange, og hvert møde varer cirka en time. Forløbet strækker sig enten over 3 måneder eller 6 måneder.

Studiementor

Du er bachelorstuderende og vil gerne have én at sparre med, som har været dér, hvor du selv er nu. Med en ældre studerende kan du dele små og store udfordringer og høre, hvordan han/hun selv har håndteret hverdagen som studerende.

Jobsparring

Du er ledig og vil gerne have sparring på din jobsøgning og idéer til, hvordan du kan lande jobbet. Ved at mødes med en mentor, får du en konstruktiv medspiller at sparre med og nye vinkler på din situation, som måske kan føre til nye jobmuligheder.

Selvstændig

Du er selvstændig og vil gerne udvikle din forretning. Sammen med en erfaren virksomhedsejer kan du få sparring om, hvordan du tager din virksomhed til et nyt niveau, og udvikler dig i rollen som selvstændig.

Bliv mentee på et langt mentorforløb

Ved et langt mentorforløb mødes du og mentor 5 gange over en periode på 8-12 måneder. Hvert møde varer 1,5 time, og det er din personlige og faglige udvikling, der er i centrum for møderne.

 

Få en mentor i starten af karrieren

Du har afsluttet studierne og fået job inden for de sidste 3 år. Du vil gerne have en erfaren mentor at sparre med om dit job og få input til at udvikle dig selv og din karriere. 

Få en mentor midt i karrieren

Du har været på arbejdsmarkedet i over 3 år og overvejer dit næste skridt. Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere og få input til at udvikle dig fagligt og personligt. 

 

 

Få en erfaren leder som mentor

Du er leder og vil gerne have en mere erfaren leder at sparre med. Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere og få input til at udvikle dig fagligt og personligt.

Få en sundhedsmentor

Er for dig, der er leder i sundhedsvæsnet, og som ønsker en større tværfaglig forståelse samt sparring på din udvikling som leder.

Få en talentmentor

Du er kvinde, er specialestuderende og har lederambitioner. Du får en erfaren kvindelig leder som mentor. Gennem forløbet vil du arbejde med at få afklaret dine ambitioner, din lyst til ledelse og dit talent.

TR Mentor

Du er en forholdsvis ny TR, og måske har du været suppleant, før du blev TR. Du vil gerne have en anden TR at sparre med, som har stået i mange af de situationer, hvor du står nu. Med en mere erfaren TR kan du dele små og store udfordringer og høre, hvordan han/hun selv har håndteret opgaverne som TR.