]]>

Djøf

Tillidsrepræsentant

Hvad er tillidsrepræsentantens rolle og hvordan bliver du tillidsrepræsentant? Læs om opstart af Djøf-klub på din arbejdsplads og artikler, der har særlig relevans for dig som tillidsrepræsentant.

Offentlige tillidsrepræsen­tanter

Hvad er den offentlige tillidsrepræsentants rolle? Hvordan hjælper du bedst dine medlemmer? Læs også mere om opstart af Djøf-klub på arbejdspladsen.

Private tillidsrepræsen­tanter

På siden kan du læse mere om tillidsrepræsentanter og arbejdspladsklubber på det private arbejdsmarked.

Cheflønsforhand­lere

Information om og for cheflønsforhandlere i det offentlige.

Kurser for tillidsrepræsen­tanter

Hold din viden ajour og mød andre tillidsrepræsentanter.

Tillidsposten

Her kan du læse artikler, der har særlig relevans for tillidsrepræsentanter. Del gerne artikler med dine medlemmer. I artikelarkivet finder du flere artikler.

Gammel ferie med sidste salgsdato

Sommerferien er overstået of efteråret står for døren, men har du tænkt på, hvad der sker med den ferie, som du måske overførte og videreførte i 2019?

Tid til repræsentantskabsmøde

I efteråret er der valg til Djøf Offentligs repræsentantskab, og forberedelserne er i fuld gang i delforeningens seks sektorer.

Hvordan støtter du en sygemeldt kollega

Din sygemeldte kollega har ringet til dig, fordi han/hun er blevet indkaldt til en samtale. Men kan en arbejdsgiver kræve det? Og kan du som tillidsrepræsentant deltage som bisidder? Dét og mere om forholdet mellem arbejdsgiver og en sygemeldt kollega kan du læse om her.