]]> ]]>

Djøf

Tillidsrepræsentant

Hvad er tillidsrepræsentantens rolle og hvordan bliver du tillidsrepræsentant? Læs om opstart af Djøf-klub på din arbejdsplads og artikler, der har særlig relevans for dig som tillidsrepræsentant.

Offentlige tillidsrepræsen­tanter

Hvad er den offentlige tillidsrepræsentants rolle? Hvordan hjælper du bedst dine medlemmer? Læs også mere om opstart af Djøf-klub på arbejdspladsen.

Private tillidsrepræsen­tanter

På siden kan du læse mere om tillidsrepræsentanter og arbejdspladsklubber på det private arbejdsmarked.

Cheflønsforhand­lere

Information om og for cheflønsforhandlere i det offentlige.

Kurser for tillidsrepræsen­tanter

Hold din viden ajour og mød andre tillidsrepræsentanter.

Tillidsposten

Her kan du læse artikler, der har særlig relevans for tillidsrepræsentanter. Del gerne artikler med dine medlemmer. I artikelarkivet finder du flere artikler.

Jeg samler på jeres historier

Vi lærer meget af corona – både noget, vi forhåbentlig aldrig skal bruge igen, og så en hel masse, vi kan drage nytte af i det fremtidige arbejdsliv.

Hverdagen er så småt tilbage

Efter at COVID-19 gennem de sidste tre måneders tid har vendt op og ned på Danmark, er vi forbi den helt akutte og force-majeure-lignende situation. Så hvad nu?

Nyt om OK21

Vi befinder os lige nu i et coronavakuum, hvor vi må acceptere, at vi endnu ikke kender konsekvenserne for de kommende overenskomstforhandlinger. Men her får I en kort status på det, vi trods alt ved på nuværende tidspunkt.