]]>

Arrangement

Hele verden som din arbejdsplads

Få inspiration til, hvordan du kan finde balancen mellem arbejde og privatliv.

Startdatoer

12/01-23
København K
12/01-23
Online

Varighed

København K.
16:30-18:00

Pris

Gratis
For alle

Hvad handler arrangementet om?

Aldrig har der været så mange muligheder for at indrette et arbejdsliv, så der er plads til det hele: karriere, familie, fritidsliv og personlig udvikling. Er der en opskrift, og hvad er det gode arbejdsliv overhovedet? Vi zoomer ind på, hvordan vi får et arbejdsliv, hvor vi kan udleve vores drømme og få en hverdag, der udvikler os som mennesker.

I denne samtale taler Maria Jencel med iværksætter Michelle Rødgaard-Jessen.

Inden Michelle Rødgaard-Jessen  blev mor, arbejdede hun 50-60 timer om ugen som selvstændig. Michelle Rødgaard-Jessen troede, at hvis bare hun knoklede mere, skulle det hele nok gå. Drømmen om at skabe sit eget job, som hun kunne tage med rundt i hele verden lå og ulmede. WorkHero blev svaret på det, og så dagens lys fra Barcelona. De første fire år af WorkHero, levede hun som en digital nomade og arbejdede fra hele verden, indtil WorkHero blev solgt. Derefter blev Maanawork grundlagt, hvor hun blandt andet hjælper andre med at komme i gang som digital nomade.

Om samtaleserien

Under overskriften det gode arbejdsliv afholder vi i samarbejde med Maria Jencel en samtaleserie, hvor vi tager fat på forskellige vinkler på det gode arbejdsliv.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kommer med til samtaler om:

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Du kan derfor se Hele verden som din arbejdsplads i vores nye design.

Hvem er oplægsholder?

Maria Jencel

Maria Jencel
Journalist, P3, DR

Maria Jencel er mest kendt for bogen og podcasten '112 for knuste hjerter, som hun har skrevet sammen med sin mand og radiovært Pelle Peter Jencel. Maria er uddannet journalist og har både arbejdet som modejournalist, Christiansborg-reporter, udenrigskorrespondent for Berlingske i Grækenland og Asien, klummeskriver for både Ekstra Bladet og Politikken samt vært på adskillige podcasts.
Michelle Rødgaard-Jessen

Michelle Rødgaard-Jessen
Grundlægger af Maanawork

Michelle Rødgaard-Jessen har en bachelor i naturvidenskab, erhvervsøkonomi og psykologi fra CBS, samt en kandidatgrad for det Kinesiske Videnskabsakademi fra Aalborg Universitet. I 2014 startede Michelle onlinevirksomheden WorkHero op, som hun solgte i 2021. Herefter startede Michelle virksomheden Maanawork, som har fokus på at hjælpe andre med at komme ud i verden.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Ikke-medlemmer
  Gratis
 • Medlemmer
  Gratis
 • Arrangementets referencenr.
 • 37231
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  10. januar 2023 kl. 23:59
 • Yderligere info, kontakt
 • Linda Skytte

  Linda Skytte
  Arrangementskoordinator
  lis@djoef.dk
  36 91 91 11

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle