]]>

Arrangement

Bliv mentor

På arrangementet lærer du, hvad mentoropgaven går ud på, og hvem du kan blive mentor for. Du bliver en fortrolig sparringspartner og kan gøre en vigtig forskel for andre i deres personlige og faglige udvikling.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Alle kan have brug for en mentor i løbet af arbejdslivet. Mentorprogrammet i Djøf spænder fra studielivet til senkarrieren. De yngste mentees er bachelorstuderende, der søger sparring hos kandidatstuderende, senere gælder det udvikling i karrieren, og i senkarrieren begynder man at overveje spørgsmål som; skal jeg blive leder, eller selvstændig eller skal jeg gå fra ledelse til konsulent?

Fælles for dem er, at de har brug for gode råd, tid til refleksion og sparring sammen med én, der har mere erfaring end dem selv.

Som mentor får du spejlet din egen praksis og dine egne valg, når du går med på at udforske mentees udfordringer.

På arrangementet får du viden om:

  • hvad det kræver at blive mentor
  • hvad der kvalificerer en mentor
  • hvordan matchprocessen foregår
  • hvad du kan få ud af at være mentor.

Har du lyst til at være den, som mentee spiller bolden op ad og er nysgerrig på, hvad det kræver at være mentor, så log på og stil os alle dine spørgsmål, så giver vi dig svarene på dette arrangement. 

Forudsætning for at blive mentor i Djøf er, at du er medlem og i arbejde. Dertil kommer erfaringsmæssige forudsætninger for de forskellige mentorordninger.

Arrangementet kræver aktiv deltagelse. Det betyder, at du kommer til at samtale med andre, og derfor skal du have webkamera og mikrofon tændt.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle