]]>

Arrangement

Bliv gå-vært med Just Walk og Djøf

Kan du lide at gå i naturen, og vil du gerne gå ture sammen med andre? Deltag på dette webinar og hør, hvordan Just Walk gør det nemt for dig at skabe lokale gå-fællesskaber.

Startdato og sted

27. marts 2023
Online

Varighed

Online
17:00-18:15

Pris

0 kr.
Medlemmer

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Bevægelse, natur og sunde relationer er en stærk og simpel cocktail, der kan styrke vores mentale og fysiske trivsel.  

Sammen med Just Walk ønsker Djøf at fremme sundhed og trivsel ved at understøtte lokale fællesskaber, der mødes i naturen og går en tur sammen. Helt enkelt. 

Den 8. juni 2023 laver vi et landsdækkende gå-arrangement 'Djøf Walk', hvor vi håber, du vil prøve rollen som gå-vært af i dit lokale område og samle andre djøfere i skoven, i parken, ved havet eller hvor du synes, det er dejligt at gå. Alle skridt tæller, og alle kan være med på en gåtur.

Webinaret er en optakt til Djøf Walk'en, hvor du vil møde nonprofit-bevægelsen Just Human, som er stiftet af Chris MacDonald. De fortæller om, hvordan de arbejder for at styrke vores mentale og fysiske trivsel ved at få folk mere ud at gå i naturen og fremme venlige møder mellem mennesker. Du får også en introduktion til, hvad det indebærer at være gå-vært på Djøf Walk'en.
 
Er du nysgerrig på at være gå-vært, men forhindret i at deltage? Tilmeld dig alligevel, så sender vi dig optagelsen efter webinaret.
 
Arrangementet laves i samarbejde med Just Human.

Program

 • Kl. 17.00 - 18.15

  Dagens program:

  • Velkomst ved Djøf og Just Walk – en venlig bevægelse
  • At være lokal gå-vært. Et fællesskab, som du former
  • Prøv dig selv af som gå-vært den 8. juni 2023. Sådan understøtter vi og Just Walk dig som gå-vært
  • Næste skridt
 • Hvem er oplægsholder?

  Maria Severin

  Maria Severin
  Projektleder, Just Walk

  Maria Severin arbejder i dag som projektleder på blandt andet Just Walk, hvor frivillige gå-værter i hele Danmark inviterer folk i deres lokalområde med ud at gå. Maria har læst idræt og human ernæring. Hun har i mange år arbejdet i idrætsverdenen på forskellige projekter, der alle har haft til formål at motivere, få flere ud at bevæge sig og skabe fællesskab. Maria har blandt andet være projektleder for Royal Run. Hun har tidligere være eliteatlet og dansk mester på 100 m. I dag har hun sat tempoet ned og sætter stor pris på gåture i naturen.

  Ida Enghave

  Ida Enghave
  Direktør, Just Human

  Ida Enghave er direktør i Just Human, der er en NGO stiftet af Chris MacDonald, som arbejder for større trivsel blandt børn og unge og deres rollemodeller. Ida har læst idræt på Københavns Universitet. Hun har skrevet flere bøger om leg og børns sundhed samt trivsel. Ida har tidligere arbejdet i Hjerteforeningen, hvor hun var ansvarlig for forebyggelse. Hun bor i Bagsværd og nyder at gå ture, som ofte er rundt om Bagsværd Sø.

  Camilla Wittenkamp

  Camilla Wittenkamp
  Chefkonsulent, Djøf

  Camilla har erfaring som kommunikatør og lang erfaring med at lede kompetenceudviklings- og innovationsprocesser og er en dreven facilitator og proceskonsulent. Camilla arbejder til daglig med at drive og udvikle mentorprogrammet og netværksgrupperne i Djøf.

  dk¤djoef¤cwi 
  33 95 98 39

   

  Ulla Kirsten Grymer

  Ulla Kirsten Grymer
  Chefkonsulent, Djøf

  Ulla Kirsten Grymer er en erfaren facilitator i Djøf. Hun beskæftiger sig med indre bæredygtighed og regenerativ ledelse og har i særdeleshed arbejdet med, hvordan vi kan skabe mere og bedre mening i arbejdslivet. Ulla inddrager naturen og omgivelserne aktivt i sine møder.

  Ulla er en del af teamet, der driver og udvikler netværksgrupperne, og derudover arbejder hun med medlemsskabte arrangementer gennem Idépuljen i Djøf.

  Pris og praktisk info

  • Pris
  • Medlemmer
   0 kr.
  • Sted
  • Online
  • Arrangementets referencenr.
  • 37730
  • Frist
  • Tilmeldingsfrist
   27. marts 2023 kl. 17:00
  • Yderligere info, kontakt
  • Linda Skytte

   Linda Skytte
   Arrangementskoordinator
   lis@djoef.dk
   36 91 91 11

  Har du et eventforslag?

  Læs mere om Idépuljen og gør dine idéer til virkelighed!

  • Behandling af personoplysninger
  • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

   Din sikkerhed ved brug af Zoom
   Når du deltager i et online-arrangement, online-netværk eller online-kursus arrangeret af Djøf, vil det foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom.

  Se alle