Jobs til djøfere via LinkedIn

Af Pia Vive

Jeg kender mange, som er på LinkedIn, men som aldrig går ind og tjekker, hvad deres relationer har gang i. Dét har jeg ellers gode erfaringer med. Faktisk har jeg for nylig skaffet to jobopslag til Djøfs jobbank på den måde.

I en gruppe, jeg er med i på LinkedIn, skrev et af de andre gruppemedlemmer, at hendes arbejdsplads søgte efter en vikar til pressearbejde. Jeg kommenterede, at hun måtte sige til, hvis hun ville have jobannoncen ud til djøfere, for så kunne Djøf tilbyde en gratis jobannonce på jobbanken www.jobunivers.dk.

Det ville hun gerne. Så voilà: Et job til en djøfer. 

Lidt på samme måde lagde jeg mærke til, at flere af mine ’connections’ havde trykket ’like’ til denne statusopdatering:

Dygtig research konsulent med et par års erfaring søges til markedsanalyse-bureau… Kender du nogen der kender nogen, så giv lige lyd... Vi er på jagt efter en dygtig projektleder med gode analytiske evner og flair for såvel databehandling som udarbejdelse af konsulentrapporter og naturligvis en god dialog og sparring med vores kunder.

Og da jeg skrev i en kommentar, at bureauet kunne få en gratis jobannonce på jobunivers.dk, hvis de ikke tidligere havde annonceret i jobbanken, blev det hurtigt til endnu et jobopslag til en djøfer.

Og nu har jeg faktisk lige været forbi www.linkedin.com igen.

Gad vide, om ikke det her allerede er blevet til et jobopslag på jobunivers.dk, når du læser dette?

piv

Pia Vive

Chefkonsulent og Social Media Manager

Arbejder med, hvordan Djøf kan bruge sociale medier, og hvordan de forskellige sociale tjenester kan give dig værdi i dit arbejdsliv - i forbindelse med jobsøgning, faglig identitet og netværk.

Blogger mest om, hvordan du kan bruge LinkedIn, Twitter og Facebook. Mindre om, hvordan Djøf kan.

Din e-mailadresse vil ikke blive vist offentligt.
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.
Kommentér
Send mig en mail når der er nye kommentarer på siden.
Kommentér