]]>

Djøf

Djøfcast – Når stressen rammer

Lyt til podcasten "Når stressen rammer" her, og få svar på dine spørgsmål om forebyggelse og håndtering af stress samt genopstart efter et stressforløb.

Djøfcast – Når stressen rammer

Går du på arbejde med symptomer på stress? Eller er du på vej tilbage efter et stressforløb? Bliv klogere på, hvad du gør, hvis stressen rammer, og hvordan du vender godt tilbage til jobbet, kollegerne og arbejdspladsen.

Mød Djøfs rådgivere Lykke Fehmerling og Jakob Sloth Petersen, der med udgangspunkt i en række cases kommer omkring stressens mange ansigter og giver råd til forskellige situationer med stress på arbejdspladsen.

Vært: Bente Dalsbæk.

Ramt af stress

Afsnit 1. Tag hånd om stress på jobbet

 

Stress kan have mange forklaringer. Fx hvis du oplever for mange krav og for lidt tid til at løse opgaverne. Hvis du har en dårlig relation til din chef eller en kollega. Hvis din rolle på jobbet er uklar, eller hvis dine opgaver føles meningsløse.

I dette afsnit får du gode råd til at tackle situationer på jobbet, der kan stresse dig.

Afsnit 2. Tilbage efter stress – uden stress

 

Hvordan kommer du godt fra start efter stress? Hvilke aftaler skal du lave med din chef? Hvordan kommer du ud af rollen, som den stressramte kollega? Og skal du overhovedet tilbage til det samme job?

I dette afsnit giver Jakob og Lykke gode råd til dig, der er på vej tilbage efter et stressforløb.