Djøf

OK18

Velkommen til OK18, hvor du kan følge med i overenskomstforhandlingerne i 2018. Læs hvordan du er stillet under en eventuel strejke eller lockout og læs mere om konfliktlån. Vi bringer nyheder og information til tillidsrepræsentanter og du kan læse om krav til OK18 og kontakte din formand.

Nyheder

Det svirrer med myter, rygter og spin

I pressen og på de sociale medier er der mange forlydender og fortolkninger af de seneste dages forhandlinger.

Udsættelse igen

Forligsmanden har nu benyttet sig af muligheden for endnu en udsættelse af strejke og lockout.

Hvornår kan strejke og lockout træde i kraft?

Forligsmanden har udskudt strejke og lockout med 2 uger – hvad betyder det egentlig?

Abonnér på nyheder

Få besked, når der er en nyhed om OK18.

Sådan er du stillet under en konflikt

Forhandlingerne om OK18 er brudt sammen og videreføres nu i Forligsinstitutionen. Se hvordan du er stillet under en strejke og lockout. Få svar på dine spørgsmål og læs om økonomisk støtte under konflikten og regler for ferie, barsel og sygdom. Brug også vores Konflikt ABC, der kan svare på en række af de spørgsmål du kan have i forbindelse med strejke og lockout.

Aktiviteter under konflikten

Planlæg aktiviteter under konflikten

Find idéer til konfliktaktiviteter du selv kan sætte i gang og se hvordan du får meldt din aktivitet ind, så andre kan finde den. Se også hvordan du kan få økonomisk støtte til din idé, og få input til hvordan I bedst kan gennemføre den.

Deltag i aktiviteter under konflikten

Få et overblik over, hvor og hvornår der er konfliktaktiviteter, du kan deltage i. Når vi står skulder ved skulder, får vi en større gennemslagskraft. Jo flere, jo bedre. Klik, læs, tilmeld dig og deltag.

Krav til OK18

Organisationernes og arbejdsgivernes krav

Kravene på alle offentlige områder: Stat, kommuner og regioner, er udvekslet med arbejdsgiverne i december måned. Læs organisationernes og arbejdsgivernes krav.

Forhandlingsforløbet

Forhandlingsforløb OK18

Djøf Offentlig

Du er velkommen til at kontakte Sara Vergo, der er formand for Djøf Offentlig, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til OK18. Du kan også følge hende på facebook.com/saravergo/ eller twitter.com/SaraVergo.

Formand for Djøf Offentlig Sara Vergo

Offentlige Chefer i Djøf

Du er velkommen til at kontakte Morten Bæk, der er formand for Offentlige Chefer i Djøf, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til OK18. 

Formand for Offentlige Chefer i Djøf Morten Bæk

Tillidsrepræsentant under OK18

Her finder du materiale til klubmøder om overenskomstforhandlingerne som forklarer, hvorfor vi risikerer at ende i en konflikt, og hvad der derefter sker. Du kan også bidrage med ideer til aktiviteter under en eventuel konflikt.

Tænk længere

Nej, Corydon, offentlige overenskomster er ikke grisk snæversyn

Djøf

In case of conflict